ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠαλαίμαχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και άλλων ομάδων δίπλα στα άτομα...

Παλαίμαχοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και άλλων ομάδων δίπλα στα άτομα με αναπηρίες!

Ακόμα μια Αθλητική ημερίδα της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και σκόρπισε αρκετό ενθουσιασμό, στους ποδοσφαιριστές των Σωματείων της Ομοσπονδίας, καθότι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ του ΑΠΟΕΛ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Στέλιο Μαυροφτή, Κόκο Μηνά, Θεόδουλο Χρυσό, Άθω Κωνσταντινίδη, Σωτήρη Αντωνίου και Άριστο Αριστοκλέους!

Bet on Alfa

Η Ημερίδα ποδοσφαίρου Σάλας 5Χ5, διεξήχθηκε στην κλειστή Αθλητική Αίθουσα του Δήμου Αγλαντζιάς και η οποία εντασσόταν στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ΚΑΟΑΜΕΑ, και της προσπάθειας ανάπτυξης του κοινωνικού αισθήματος των Ατόμων με αναπηρία και προώθηση της ένταξης τους στην κοινωνία, μέσω συμμετοχής των Αθλητών με Αναπηρία, σε αθλητικές δραστηριότητες και στα ενδοσωματειακά Πρωταθλήματα που διεξάγονται στην Κύπρο.

Για την ιστορία στο Τουρνουά συμμετείσχαν 4 ομάδες (ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ- ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ – ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ). Κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα του ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ αφού νίκησε στον Μεγάλο Τελικό τον ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ με σκορ 4-0.

Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς κ. Ανδρέας Κωνσταντίνου και η Υποψήφια Ευροβουλεύτρια κα Θέμις Ανθοπούλου.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Τάσος Προκοπίου, φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία της όλης διοργάνωσης, απευθύνθηκε στους επίσημους προσκεκλημένους, εκφράζοντας την μεγάλη του χαρά, που παρά το βεβαρημένο τους πρόγραμμα, έδωσαν το παρόν τους και τίμησαν με την παρουσία τους, μια παρουσία που στοιχειοθετεί και τονώνει, τις όποιες προσπάθειες γίνονται από την Κ.Α.Ο.Α.ΜΕ.Α., επιδεικνύοντας το πραγματικό και γνήσιο ενδιαφέρον τους για την Ομοσπονδία, στηρίζοντας μας οικονομικά είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Τελειώνοντας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ για την διαχρονική οικονομική στήριξη του, την Σχολική Εφορεία Αγλαντζιάς για την παραχώρηση της Κλειστής Αίθουσας, τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την Αθλητική Ημερίδα της Ομοσπονδίας, αλλά και όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τεράστια συμβολή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης, συγχάρηκε όλους τους αθλητές για την αθλητοπρεπέστατη αγωνιστικότητα τους, αλλά και τους γονείς των παιδιών που παρακολούθησαν το Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Autoremarketing

Bet on Alfa