ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΨηφίστε τη Μασκότ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Ψηφίστε τη Μασκότ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Πέντε σχέδια που προέρχονται από φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ διεκδικούν την ψήφο του κόσμου για τη δημιουργία της Μασκότ της ομάδας μας!

Bet on Alfa

Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει, διεξάγεται μέσω του Viber community της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, στις 12:00.

Βρείτε εδώ το Viber community της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: https://shorturl.at/hkzBD

Το σχέδιο με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσει τον διαγωνισμό και ακολούθως θα αποσταλεί στην εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή της Μασκότ.

Όπως είχαμε ανακοινώσει, ο νικητής του διαγωνισμού θα λάβει ως έπαθλο ένα Εισιτήριο Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 και μια επίσημη αγωνιστική εμφάνιση της νέας σεζόν.

Εκατοντάδες συμμετοχές

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας για την πολύ μεγάλη συμμετοχή στον διαγωνισμό για ανάδειξη της Μασκότ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Λάβαμε εκατοντάδες υπέροχα σχέδια, τα οποία αξιολογήθηκαν από ειδική επιτροπή για να καταλήξουμε στα πέντε που τίθενται σε ψηφοφορία.

Όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι για την προσπάθειά τους, μα κυρίως για το γεγονός πως αφιέρωσαν χρόνο, κόπο και ενέργεια για την μεγάλη τους αγάπη, την ΟΜΟΝΟΙΑ!

Δυστυχώς, στο τέλος της ημέρας ένα σχέδιο μπορεί να επιλεχθεί, ωστόσο νικητές είστε όλοι σας, γιατί αυτή η αγάπη, η λατρεία και το πάθος σας για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι που την γιγαντώνουν στο πέρασμα των χρόνων!

ΟΜΟΝΟΙΑ Αιώνια!

Autoremarketing

Bet on Alfa