ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠέρασε όλη του την μαγκιά στους παίκτες του!

Πέρασε όλη του την μαγκιά στους παίκτες του!

Όλο αυτό που ζούμε τους τελεύταιους μήνες στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχει αποκλειστικά την σφραγίδα και την υπογραφή του Ελλαδίτη προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Αναστασίου. Ερχόμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ λίγο πριν την έναρξη των Play – Off, o κοούτς είχε να διαχειριστεί ένα πολύ βαρύ φορτίο.

Bet on Alfa

Μια ομάδα στα τάρταρα όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα, και ποδοσφαιριστές με ψυχολογία ανύπαρκτη. Το πρώτο που έκανε ο κύριος Ανασστάσιου, στην πρώτη του κιόλας όμιλια, ήταν να τους δώσει το μήνυμα πως πρέπει να πιστέψουν στους εαύτους τους. Γνώριζε πολύ καλά και ο ίδιος πως δεν μπορούσε να κάνει θαύματα, και επικεντρώθηκε στο ανέβασμα της ψυχολογίας με την ελπίδα να έρχοντας ένα – δύο θετικά αποτέλεσματα που θα έδιναν ηρεμία, και χρόνο για να δουλέυτουν χτυπητές αδυναμίες.

Με την βοήθεια και της τύχης αυτά ήρθαν, και ο κύριος Αναστασίου κατάφερε σιγά – σιγά να δουλέψει και να βελτιώσει κάποιες αδυναμίες, με αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ, στην διαδικάσια των Play – Off να κερδίζει τον ένα αντίπαλο της, μετά τον άλλο, και να πάρει άνετες προκρίσεις για τον τελικό Κύπελλου.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν είναι μάγος. Είναι ένας άνθρωπος όμως που γνωρίζει πως το ποδόσφαιρο πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Εκεί πόνταρε και κέρδισε. Πέρασε όλη του την μαγκιά στους παίκτες του και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο κάθε εβδομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa