ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε πλεονέκτημα την δεύτερη εύκαιρια και μειονέκτημα τα...

Με πλεονέκτημα την δεύτερη εύκαιρια και μειονέκτημα τα στενά χρονικά περιθώρια!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στις 18 Μαΐου θα πρέπει να παρουσιάστει πανέτοιμη στο ΓΣΠ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Coca-Cola. Αν τα κατάφερει να κάνει το 3peat θα πάρει στα χέρια της το μοναδικό εισιτήριο που δικαιούται η χώρα μας για τα προκριματικά του Εuropa League.

Bet on Alfa

Aυτόματα θα έχει και την εύκαιρια να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την είσοδο της σε Ευρωπαϊκό όμιλο καθώς θα έχει την εύκαιρια σε περίπτωση αποκλεισμού μέχρι τον 3ο γύρο της προκριματικής φάσης του Europa League να συνεχίσει στο Conference League. Mάλιστα αν η ομάδα μας κατακτήσει το Κύπελλο και κατάφερει να φτάσει μέχρι τα Play – Off του Europa League, τότε θα έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό όμιλο.

Σε όλη αυτή την κατάσταση υπάρχει και ένα μειονέκτημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε περίπτωση που εκπροσωπήσει την χώρα μας ως Κύπελλούχος στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, θα ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του προσπάθεια από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, δίνοντας το πρώτο του ματς στις 11 Ιουλίου. Πριν δηλαδή ακόμα ολοκληρωθεί το Εuro στα γήπεδα της Γερμανίας.

Τι σημαίνει αυτό;Θα πρέπει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου να έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή του προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Δηλαδή δεκαπέντε ημέρες μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Και αντιλαμβάνεται ο καθένας ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις στους ποδοσφαιριστές μας, που θα χρειαστεί να συνεχίσουν στα «κόκκινα» με ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης ενόψει της νέας χρονιάς.Παράλληλα στενεύουν και τα περιθώρια όσον αφορά τον προγραμματισμό, καθώς η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να έτοιμη από νωρίς με συμπληρωμένο το ρόστερ της.

Παρόλα αυτά το πλεονέκτημα της συμμετοχής στο Europa League είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό, και η ΟΜΟΝΟΙΑ σε περίπτωση που τα κατάφερει θα πρέπει να βρει τον τρόπο να αντεπέξελθει.

Autoremarketing

Bet on Alfa