ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΜεγάλο Pre - Game του ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού: "Να μας...

Μεγάλο Pre – Game του ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού: “Να μας νιώσει η Λεμεσός”

Ανακοίνωση εξέσωσε το ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού με την οποία καλεί τον πράσινο λαό σε ένα μοναδικό Pre – Game την απόψε στις 19:00, στο οίκημα Προόδος.

Bet on Alfa

Δείτε την ανακοίνωση:

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ – PRE GAME TΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Όσο κοντεύει η ώρα με τρελαίνει! Ομονοιάτες/τισσες, Η μεγάλη ώρα που όλοι περιμένουμε φτάνει! Μια χρόνια μέσα από την οποία ζήσαμε πολλά συναισθήματα, θετικά και αρνητικά, μπορεί να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Με την κατάκτηση του 17ου Κυπέλλου από την Βασίλισσα μας. Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να τα δώσουν όλα στο γήπεδο, να δούμε αίμα στις φανέλες τους, και να κάνουν τον ΛΑΟ να κατακλύσει τους δρόμους ολόκληρης της Κύπρου από ακρή σε άκρη.

Αύριο στο Γ.Σ.Π ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι έτοιμος με την φώνη και τον πάλμο του, να σπρώξει και δώσει το έναυσμα για να γίνει το αυτονόητο! Το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΛΑΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ πρέπει και θα τρυπήσει τα αύτια των αντιπάλων.

O ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, καλεί τους απανταχού Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες της Λεμεσού, σε ένα μοναδικό PRE-GAME την σήμερα Παρασκεύη 17 Μαϊου 2024 στις 19:00 στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΟΔΟΣ. Στο στέκι μας, στο στέκι που μας στεγάζει εδώ και χρόνια, να ζεσταθούμε και να μπούμε σε ρυθμούς του μεγάλου ραντεβού με την ιστορία της επόμενης ημέρας. Να μας νιώσει η Λεμεσός, να βροντοφωνάξουμε και να στείλουμε το μήνυμα για ένα τρελό πάρτι που θα μας βρει στο τέλος νικητές. Σας περιμένουμε όλους και όλες! Με ζωντανή διάθεση, πάθος και παλμό ΟΛΟΙ απόψε στην Πρόοδο. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΛΑΟΣ – ΚΥΠΕΛΛΟ!

Κάντε τις κρατήσεις σας στο:99580086

Autoremarketing

Bet on Alfa