ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και το πληρώνει ακριβά...

Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και το πληρώνει ακριβά (A΄ημίχρονο)

*Μέγας χορηγός μετάδοσης: Novibet| Xορηγός μετάδοσης: CablenetSports | Υποστηρικτής: Πράσινη Κερκίδα

Bet on Alfa

Η Πάφος προηγείται με 0-3 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο πρώτο ημίχρονο του τελικού Κύπελλου. Ένα σαρανταπεντάλεπτο στο οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπήκε ποτέ στο γήπεδο. Η Πάφος άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και έλεγξε το παιχνίδι, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να προσπαθεί να αντιδράσσει, χωρίς όμως καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Ένα λάθος του Ούζοχο στο 36ο λεπτό έφερε το δεύτερο της ομάδας της Πάφου, και λίγα λεπτά αργότερα ένας κεραύνος του Πέπε από μακριά σκότωσε τα όνειρα μας για κατάκτηση του Κύπελλου. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο, και μάλλον δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι από τον αγώνα.

Πολλοί ποδοσφαιριστές μας βρρίσκονται σε πολύ κακή ημέρα, ενώ οι της Πάφου δείχνουν να το θέλουν πιο πολύ. Αναμένουμε το δεύτερο ημίχρονο την ΟΜΟΝΟΙΑ, να σώσει την αξιοπρέπεια της καθώς όπως προαναφέραμε μόνο με ένα ποδοσφαιρικό θαύμα (βάσης της εικόνας του πρώτου ημιχρόνο) μπορούμε να περιμένουμε κάτι άλλο.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σεμέδο, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαμάς, Μίλετιτς, Χαραλάμπους, Κακουλλής.

Στον πάγκο οι Φαμπιάνο, Παπαστυλιανού, Μάθιους, Σιπριάνο, Κασάμα, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέζιακς, Λανγκ, Ανδρέου.

Πάφος: Ίβουσιτς, Κβίντα, Γκολντάρ, Ζάιρο, Μπότσκαϊ, Ρους, Ζάζα, Τάνκοβιτς, Ναμ, Ντράγκομιρ, Πέπε.

Στον πάγκο οι Γιοσίποβιτς, Μελούσο, Μπρούνο, Κανέ, Δημητρίου, Αμπντουσαλάμοφ, Κοντρέρας, Μιχαήλ, Βαλακάρι, Τουμάσι, Νταλίνια.

Διαιτητής: Jovanovic Srdjan
Α Βοηθός Διαιτητής: Stojkovic Uros
B’ Boηθός Διαιτητής: Mihaljovic Milan
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Markovic Momcilo
AVAR: Σωτηρίου Μιχάλης

Autoremarketing

Bet on Alfa