Μετά τις μαζικές αποχώρησεις ποδοσφαιριστών από την ΟΜΟΝΟΙΑ την περασμένη εβδομάδα, άρχισε να ξεκαθαρίζει το σκηνικό, όσον αφόρα τις ελλείψεις που έχει το ρόστερ της ομάδας μας αυτή την στιγμή και για το που θα κινήθει μεταγραφικά. Αυτή την στιγμή η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στο ρόστερ της 14 ξένους/κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Αν υπολογίσουμε και τους δύο φεύγατους (Κάσαμα και Φράνσον), ο αριθμός αυτός πέφτει στους 12. Άρα με αυτά τα δεδομένα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στην διάθεση της 5 θέσεις για να μπορέσει να ενισχύθει.
Πέραν αυτών είναι και ο Ρομάν Μπέζους, ο οποίος είναι τραυματίας, θα είναι εκτός μέχρι τον Οκτώβριο, και δεν αναμένεται να εγγραφεί στον Κατάλογο Α, παρά μόνο τον Ιανουάριο του 2025.
Ως εκ τούτου οι θέσεις γίνονται 6. Τα δεδομένα λοιπόν είναι εκεί και ο Γιάννης Αναστασίου μαζί με τον Βάλντας Νταμπράουσκα που είναι οι υπεύθυνοι για τον φετινό σχεδιασμό καλούνται να σηκώσουν μανίκια, και να στελέχωσουν την ομάδα μας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα την ανεβάσουν επίπεδο. Σε μια χρονιά που κάθε κίνηση πρέπει να είναι προσεγμένη, οι δύο τους καλούνται να βγάλουν ασπροπρόσωπους αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν και τους έδωσαν τα κλειδιά για να φτιάξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ της νέας χρονιάς.



