Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕράκοβιτς και Εβάντρο αυξάνουν τις επιλογές στον άξονα

Εράκοβιτς και Εβάντρο αυξάνουν τις επιλογές στον άξονα

Η επανεγγραφή του Εράκοβιτς, αλλά και η μετεγγραφή του Εβάντρο, που θεωρείται κλειστή, ποδοσφαιριστής που προορίζεται για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, γεμίζει νωρίς τον συγκεκριμένο χώρο. Ναι μεν υπήρξαν αποχωρήσεις, αλλά θα υπάρξουν κι άλλες με τους Κασάμα και Φράνσον, αλλά άμεσα καλύπτονται τα κενά. Δεν θα είναι οι μόνες για τη μεσαία γραμμή, αναμένονται τουλάχιστον άλλες δύο, με δεδομένη την προσθήκη επιτελικού μέσου αφού ο Μπέζους δεν θα εγγραφεί λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Bet on Alfa

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ κινούνται αθόρυβα στο μετεγγραφικό τοπίο όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια. Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνουν εγκαίρως οι μετεγγραφές και κυρίως να είναι ποιότητας. Ο κόσμος παρακολουθεί και αναμένει υπομονετικά τις πρώτες ανακοινώσεις. Δεν είναι μακριά, εντός της προσεχούς εβδομάδας λογικά θα προκύψουν τα ευχάριστα νέα από τον Σύλλογο.

Πρόθεση δεν είναι να συμπληρωθεί το ρόστερ άμεσα, αφού στην πορεία προκύπτουν αξιόλογες περιπτώσεις παικτών. Θα αρχίσει να γεμίσει το ρόστερ σταδιακά. Αναστασίου και Νταμπράουσκας έχουν την εμπειρία και κυρίως εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είναι σε θέση να προσθέσουν ότι χρειάζεται για να δημιουργηθεί δυνατό σύνολο. 

Δύο προσθήκες στο δεξί άκρο της άμυνας, στόπερ, άλλες δύο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, εξτρέμ και ίσως επιθετικός, είναι κινήσεις που αναμένεται να γίνουν για να γεμίσει το ρόστερ.

Autoremarketing

Bet on Alfa