Bet on Alfa
ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΉττα της Εθνικής μας από τη Γεωργία

Ήττα της Εθνικής μας από τη Γεωργία

Την ήττα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Γυναικών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την προκριματική φάση του UEFA Women’s EURO 2025.

Bet on Alfa

Σε αγώνα που έγινε ψες στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας ηττήθηκε με 2-0 από την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας. Ο αγώνας αφορούσε τον πρώτο όμιλο της 3ης Κατηγορίας της διοργάνωσης.

Μπορούσε για καλύτερο αποτέλεσμα η Εθνική μας σύμφωνα με την αγωνιστική παρουσία των δύο ομάδων αλλά και τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η ομάδα μας είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με την Ειρήνη Μιχαήλ.

Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με διαγώνιο βολέ της Khaburdzania, που στο 39ο λεπτό αποβλήθηκε για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στην Μιχαήλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας έγινε ακόμη πιο πιεστική, δημιούργησε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 62ο λεπτό με την Φιλίππα Σάββα και σε αντεπίθεση της στο 63ο λεπτό η Γεωργία πέτυχε το 2-0 με την Bakradze.

Πρώτη συμμετοχή με τη φανέλα της Εθνικής μας για τις Andrea Rose Cousic, Αντριάνα Τσούκκα και Άννα Ματσουκάρη.

Κύπρος (Στ. Βοσκαρίδης): Ματθαίου, Χαραλάμπους (59′ Διονυσίου), Χρ. Μιχαήλ (46′ Σιακαλλή), Σάββα, Cousic (74′ Τσούκκα), Παναγιώτου, Βιολάρη, Αριστοδήμου (74′ Ματσουκάρη), Παπαδοπούλου, Γεωργίου (82′ Παναγιώτου), Ειρήνη Μιχαήλ.

Την ερχόμενη Τρίτη 4 Ιουνίου Γεωργία – Κύπρος θα συναντηθούν ξανά στην Τυφλίδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa