Bet on Alfa
ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑΘέλουν να έχουν πλήρη εικόνα για την αξία τους

Θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα για την αξία τους

Bet on Alfa

Η πρώτη μετεγγραφή για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γεγονός. Ο Εβάντρο Κόστα αποτελεί τη νούμερο ένα προσθήκη, κάνοντας αρχή στη μετεγγραφική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος είναι ποδοσφαιριστής πολυθεσίτης, με πολλά τρεξίματα, καλή τεχνική κατάρτιση και κρίθηκε ικανός να στηρίξει το πλάνο του προπονητή.

Bet on Alfa

Τον Εβάντρο γνωρίζει πολύ καλά ο Νταμπράουσκας, αφού έχει γνώσεις και παρακολουθεί το Βουλγάρικο πρωτάθλημα, λόγο του περάσματος του από την Λουγκοντόρετς. Το γεγονός αυτό καταδεικνύει το πώς θα λειτουργήσουν οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό, στη μετεγγραφική περίοδο. Γιατί και ο Μασούρας, που απασχολεί την ΟΜΟΝΟΙΑ για το δεξί άκρο της άμυνας, είναι γνώριμος του Αναστασίου όταν τον είχε στην Κηφισιά.

Οι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό θέλουν να έχουν πλήρη εικόνα για την αξία των παικτών που θα ντύσουν στα πράσινα, αλλά και τον χαρακτήρα τους. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν το ρίσκο, θέλοντας να πετύχει άμεσα η ομάδα. Αναμένουμε, λοιπόν, βάσει αυτής της λογικής κι άλλους παίκτες που είναι γνώριμοί τους ή ακόμη και γνώριμοί μας από παρουσία τους στο πρωτάθλημά μας ή της Ελλάδας.

Ο δρόμος της μετεγγραφικής περιόδου είναι μακρύς. Στόχος είναι να στελεχωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ με καλούς παίκτες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και στην πορεία. Ενδέχεται να προκύψουν ανακατατάξεις στην περίοδο της προετοιμασίας, γιατί πάντα σε μια μετεγγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά. Με υπομονή και επιμονή, προσδοκούμε σε προσθήκη αξιόλογων επιλογών, ικανών να καταστήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή στη νέα σεζόν.

Bet on Alfa