Bet on Alfa
ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΜαρία Καζέλη:"Στόχος της γυναικείας ομάδας του χρόνου είναι να...

Μαρία Καζέλη:”Στόχος της γυναικείας ομάδας του χρόνου είναι να ανέβει κατηγορία και οι Ακαδημίες μας να μεγαλώσουν ακόμη πιο πολύ” (Συνέντευξη)

Δίνουμε συνέχεια στην προβολή των τμημάτων του Σωματείου μας. Αυτή την φορά σειρά παίρνει η γυναικεία πετόσφαιρα και οι ακαδημίες μας στην πετόσφαιρα. Μαζί μας η μια εκ των υπευθύνων (μαζί με τον Ανδρέα Φώτσιο) για τα πιο πάνω κυρία Μαρία Καζέλη.

Bet on Alfa

Ζητήσαμε από την Μαρία να μας κάνει μια αποτίμηση της σεζόν που πέρασε τόσο για την γυναικεία μας ομάδα, όσο και για τις ακαδημίες πετόσφαιρας, και να μας παραθέσεις τους στόχους και το όραμα για το μέλλον.

Διάβαστε την συνέντευξη:

Αρχικά θα θελαμε να μας κάνετε μια απότιμηση της χρονιάς που πέρασε… Ήταν μια διδακτική χρονιά για εσάς τους ανθρώπους που είσαστε κοντά στο τμήμα της γυναικείας πετόσφαιρας;

– Η πετοσφαιρικη χρόνια που πέρασε για το τμήμα μας ήταν από την αρχή απαιτητική άρχιζε με πολλές απαιτήσεις . Να δέσει η ομάδα με τις παίχτριες τις μικρές που έρχονταν από τις Ακαδημίες μας με τις πιο μεγάλες και να μπορέσουν να βγάλουν σε πράξεις τις δυνατότητες τους μέσα στο γήπεδο . Αρκετές ήταν οι φορές που το πέτυχαν κι αυτό σίγουρα βγαίνει από πολύ σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

Παρακολουθώντας αρκετά παιχνίδια της ομάδας μας, μπορούμε να εξάγουμε ασφαλέστατα το συμπέρασμα πως υπάρχει πολλή μέλλον στην ΟΜΟΝΟΙΑ…Είσαστε αιασιόδοξοι για τη νέα σεζόν;

– Πάντα λέω Ακαδημίες = Μέλλον! Κι αυτός ειναι ο στόχος μας. Υπάρχει υλικό γινεται σωστή δουλειά ολοχρονα και πάντα υπάρχει η αισιοδοξία

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο προπονητής της γυναικείας μας ομάδας Παναγιώτου, αποχωρεί για να δοκιμάσει την τύχη του άλλου. Τι γίνεται με τον αντικατάστατη του και αν υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος για τη νέα σεζόν

– Η αποχώρηση του προπονητή Παναγιωτου ήταν σίγουρα κάτι που μας στεναχώρησε, όμως η διοίκηση κάνει τις κινήσεις της έτσι το συντομότερο δυνατό να αντικατασταθεί για να μπορεσει να μπει η ομάδα σε πρόγραμμα για την νέα σεζόν.

Φέτος νιώθουμε ότι η ομάδα της γυναικείας πετόσφαιρας αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. Έστω και αν στο γήπεδο δεν βρισκόντουσαν πολλοί, παρόλα αυτά είδαμε ενδιαφέρον για να μάθει ο κόσμος τα νέα της ομάδας. Πως βιώσατε εσείς αυτή την σεζόν;

-Φέτος η ομάδα μας αγκαλιάστηκε πρώτα από τις Ακαδημίες μας (δηλ. οι παίχτριες μας μαζι με τους γονείς τους στα τουλάχιστον εντός μας παιχνίδια πάντα ήταν δίπλα και τις στήριζαν) και μετα απο τον υπολοιπο κόσμο που σίγουρα αυτό μας έδινε αρκετοί χαρα σε εμάς που το ζούσαμε αλλά πολύ ποιο πολλοί ενθουσιασμό στις παίχτριες.

Πάμε τώρα στις ακαδημίες μας όπου γίνεται όπως φαίνεται μια εξαιρετική δουλειά…Πείτε μας λίγο για το πλάνο που έχετε και πως δουλεύετε σε αυτό το κομμάτι.

-Οι Ακαδημίες μας τα τελευταία 3 χρόνια έχουν μεγαλώσει. Από 20 παιδιά έγιναν 130 ( αγόρια – κορίτσια) και θέλουμε να μεγαλώσουν ακόμη περισσότερο. Αποτελείτε από τα group : mini ηλικίες 8-11 (σε αυτες τις ηλικίες αρχίζει το παιδι και έχει την πρώτη επαφή με την μπάλα μέσα στο γήπεδο και να μπορει να μάθει την ομαδικότητα .

Η πρωαγωνιστικη ομάδα που οι ηλικίες είναι από 12-15 και οι αγωνιστικές μας ομάδες υ14 και υ16 και υ18 που λαμβάνουν και μέρος στα Πρωτάθληματα της ομοσπονδίας μας. Οι Ακαδημίες μας πάντα έχουν  στόχο να δουλεύουν  σωστά και μεθοδικά έτσι ώστε τα παιδιά των μας καθώς μεγαλώνουν να έχουν μια θέση στην Α’ ομαδα .

Γίνετε αρκετή καλή δουλειά όλο τον χρόνο αλλά και με Camp 3-4 ημερών που διοργανώνουμε μέσα στις μέρες των Χριστουγέννων, Πάσχα σε πιο εντατικούς ρυθμούς και αποδιγμενα φαίνεται ότι έχουμε αποτελέσματα. Εδώ θα ήθελα να αναφέρω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι η έλλειψη διαθέσιμων κλειστών αιθουσών , δυστυχώς είναι πρόβλημα και εμπόδιο να γίνονται πιο σωστά οι προπονήσεις και να μπορούμε να μεγαλώσουμε και άλλο.

Το καλοκαίρι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πραγματοποιήσει Camp όπου θα φιλοξενήσει παιδιά που αγαπούν το βόλει! Πως προετοιμάζεστε και που βρίσκεται μέχρι στιγμής η ανταπόκριση;

Τον μήνα Ιούλιο θα διοργανώσουμε summer camp από 1/7 – 26 /7 από τις 8:00-15:00 στο γήπεδο Μελκονιάν στην  Δασουπολη για παιδιά με ηλικίες από 8-18. Γίνονται διάφορες δραστηριότητες γύρο από την πετοσφαιρα έτσι ώστε τα παιδια να μάθουν όλα τα μυστικά . Δυνατότητα έχουν όλα τα παιδιά , είτε είναι στις Ακαδημίες μας είτε όχι. Συμμετοχές υπάρχουν και αναμένουμε και άλλες.

Ποιοι οι στόχοι σας τόσο σε επίπεδο γυναικείας ομάδας, όσο και στις ακαδημίες;

Στόχος της γυναικείας ομάδας του χρόνου είναι να ανέβει κατηγορία και οι Ακαδημίες μας να μεγαλώσουν ακόμη πιο πολύ, να ενταχθούν μαζί μας κι άλλα παιδιά και όλες μας οι ομάδες καλή θέση στο Πρωτάθλημα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να στείλετε το δικό σας μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι παρά πολλής και όλα τα τμήματα του Σωματείου μας χρειάζονται αυτόν τον κόσμο διπλα τους για στήριξη και για να μεγαλώσουν ακόμη πιο πολύ. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε να παρουσιάσω τον όμορφο κόσμο της πετόσφαιρας

Autoremarketing

Bet on Alfa