Εντείνεται η προσπάθεια, έρχονται οι επόμενοι

Οι επαφές συνεχείς, συζητήσεις και προσπάθεια απόσπασης της υπογραφής παικτών. Αυτό είναι το σκηνικό στην ΟΜΟΝΟΙΑ το τελευταίο διάστημα και όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει όλο και πιο έντονο. Στόχοι αναγνωρίστηκαν και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μακριά από τις επόμενες ανακοινώσεις.

Ο στόχος είναι να αποκτηθούν οι ποδοσφαιριστές που τέθηκαν ως προτεραιότητα. Σε κάθε θέση να ενταχθεί ο παίκτης που είναι νούμερο ένα στόχος και κρίθηκε ως η ιδανικότερη επιλογή. Οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας ξέρουν ποιοι παίκτες είναι σε θέση να συμβάλουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ανταποκριθούν στο πλάνο του προπονητή.

Συστήνεται υπομονή, καθώς πλησιάζουν οι επόμενες υπογραφές. Μάλιστα για κάποιες θεωρείται θέμα χρόνου να υλοποιηθούν και να επισημοποιηθούν. Αφού το ρόστερ πάρει μορφή, στην πορεία θα γίνουν και οι τελευταίες πινελιές, που θα προσδώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος. 


ΣΧΕΤΙΚΑ

Δημοσίευμα: Σκάουτερ από την Ιταλία στο Γ.Σ.Π για...
Μπαίνει τέλος στο “σενάριο” με τον Ντέρικ Λουκασέν
Πρώτα Καϊράτ και μετά εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο
Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Γκοτιέ Λιορίς σύμφωνα με...