ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΙωάννης Κούσουλος - Αρχηγός σαν γέννημα θρέμμα!

Ιωάννης Κούσουλος – Αρχηγός σαν γέννημα θρέμμα!

28 χρονών κλείνει σήμερα ο Αρχηγός της ομάδας μας Ιωάννης Κούσουλος και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε αυτόν. Ο άνθρωπος που ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2018 και συμπληρώνοντας πλέον μια γεμάτη εξαετία με το τριφύλλι στο στήθος, δίκαια έχει κερδίσει της καρδιές του κάθε Ομονοιάτη.

Μπορεί ποδοσφαιρικά να ξεκίνησε από την Νέα Σαλαμίνα, παρόλα αυτά η αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν πάντα δεδομένη, κι αυτή την αγάπη την μετάφραζει με πάθος και θέληση κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Υπόδειγμα ποδοσφαιριστή, ανθρώπου και αρχηγού, μας κάνει πολλές φορές να ξεχνάμε πως ξεκίνησε από αλλή ομάδα, και μας κάνει να σκεφτόμαστε πως αυτό το παιδί θα μπορούσε κάποιος που δεν τον γνωρίζει να θεωρεί πως είναι γέννημα θρέμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Ο Ιωάννης βρίσκεται στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία και είμαστε βέβαιοι πως έχει πάρα πολλά ακόμα να προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Να είναι καλά στην υγεία του, και να συνεχίζει να εμπνέει τον κόσμο και τους συμποδοφαιριστές του. Και είμαστε βέβαιοι πως τα καλύτερα έπονται!

Autoremarketing