Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΔεξιός μπακ και Κυπριακή αγορά!

Δεξιός μπακ και Κυπριακή αγορά!

Bet on Alfa

Η προεργασία όσον αφορά τον φετινό προγραμματισμό δεν άρχισε τώρα, αλλά το τελεύταιο δίμηνο Γιάννης Αναστάσιου και Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία με στόχο να εντοπίσουν και να φέρουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ποδοσφαιριστές που θα εξυπηρετήσουν το πλάνο και την φιλοσοφία της ομάδας.

Bet on Alfa

H θέση για την οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαχνε δύο ποδοσφαιριστές ήταν αυτή του δεξιού μπακ, καθώς από την ομάδα μας έφυγαν πριν λίγες ημέρες Μάθιους, Μίλετιτς, και Ψάλτης. Μετά την απόκτηση του 27 χρόνου Ελλαδίτη Γιάννη Μασούρα, η προσοχή στρέφεται στον 2ο ποδοσφαιριστή που θα τον πλαισιώσει στο ρόστερ.

Κάποιες από τις περιπτώσεις που εξέταστηκαν και εξετάζονται είναι από την Κυπριακή αγορά. Κυρίως για το δεξί άκρο της άμυνας, τρεις περίπτωσεις κέντρισαν το ενδιάφερον. Η μια αφορά τον Τζόρνταν Ικόκο, ποδοσφαιριστή που γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Βάλντας Νταμπράουσκας από την παρουσία του στην Λουγκοντόρετς, πρώην ομάδα του Λιθουάνου προπόνητη. Παρά το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος από την Πάφο, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κινήθηκε με θέρμη για απόκτηση καθώς ο Ντάμπραουσκας θεωρεί πως ο σοβάρος τραυματισμός του έχει πάρει πίσω τον ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα είναι η περίπτωση του Άλφα Ντιουνκού. Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕΚ Λάρνακας και άφησε καλές εντύπωσεις. Ο Ντιουνκού παρά το γεγόνος ότι αρέσει πάρα πολύ σε Αναστάσιου και Νταμπράουσκας, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γρανάδα για ακόμη ένα χρόνο και για να προχώρησει η περίπτωση του θα πρέπει να μείνει ελεύθερος. Οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να πορευτούν μαζί οι δύο πλευρές στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση του νεαρού Κωνσταντίνου Σεργίου της Νέας Σαλαμίνας ο οποίος βρίσκεται εδώ και μήνες στο μικρόσκοπιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μια περίπτωση που αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον απόκτησει θα πρέπει να βάλει γερά το χέρι στην τσέπη γιατί οι άνθρωποι της Νέας Σαλαμίνας κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή πολύ ακριβά, καθώς τον θεωρούν ως ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά τους στοιχεία.

Autoremarketing
Bet on Alfa