Bet on Alfa
ΑρχικήEURO 2024Ήττα στην πρεμιέρα του Λανγκ - 45 λέπτο για...

Ήττα στην πρεμιέρα του Λανγκ – 45 λέπτο για τον αμύντικο της ομάδας μας

POWERED BY

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Euro2024 η Ελβετία αφού νίκησε με 3-1 την Ουγγαρία του Άνταμ Λανγκ ( ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του β’ ομίλου.

Καλύτερη η Ελβετία στο α’ ημίχρονο επέβαλε το ρυθμό της, πίεσε ψηλά, είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Πήρε προβάδισμα στο 12′ με πλασέ του Ντουά κι ενώ αρχικά είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ από τον βοηθό διαιτητή στη συνέχεια μετά από έλεγχο του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά.
Ο Άμπισερ στο 45′ με πλασέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Γκουλάτσι και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων για την Εθνική ομάδα της χώρας του.
Στην επανάληψη η Ελβετία προσπάθησε να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα με την Ουγγαρία, ωστόσο, ν’ ανεβάζει ρυθμούς μετά το 60′ και να προσπαθεί για το γκολ, ώστε να μπει ξανά στο παιχνίδι. Στο 66′ ο Βάργκα με κεφαλιά μείωσε σε 2-1, μετά την πάσα του Σόμπλοσλαϊ.
Παρά την πίεση για την ισοφάριση από τους Ούγγρους, οι Ελβετοί όχι μόνο κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα αλλά στις καθυστερήσεις πέτυχαν και 3ο γκολ με το οποίο κλείδωσαν τη νίκη και αρχίζοντας ιδανικά την προσπάθεια τους στο Euro 2024.

Ουγγαρία: Γκουλάτσι, Λανγκ, Α. Σαλάι, Φιόλα, Ορμπάν, Νάγκι, Σόμπλοσλαϊ, Κέρκεζ, Σέφερ, Βάργκα, Σάλαϊ.

Ελβετία: Ζόμερ, Βίντμερ, Ακάντζι, Φρόιλερ, Τζάκα, Ροντρίγκες, Βάργκα, Ντουά, Εντόι, Άμπισερ, Σερ.