Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚαθρέφτης το γήπεδο για όλους

Καθρέφτης το γήπεδο για όλους

«Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπα στον μάνατζερ μου να τελειώσει άμεσα τη μεταγραφή», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Γιάννη Μασούρα με την υπογραφή συμβολαίου στην ΟΜΟΝΟΙΑ. «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά την ιστορία του Συλλόγου. Γνωρίζω ότι είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος, με πάρα πολύ κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει με την ομάδα» είχε πει ο Εβάντρο Κόστα.

Bet on Alfa

Οι πιο πάνω ποδοσφαιριστές, οι πρώτες δύο μεταγραφές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα πιο πάνω λόγια αναμένουμε να τα δούμε στην πράξη, στο γήπεδο. Δεν αμφισβητούμε την αξία τους, όμως για κάθε ποδοσφαιριστή είναι το γήπεδο που «μιλάει». Για να τους επιλέξουν οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας κάτι ξέρουν και θα αναμένουν κι αυτοί δικαίωση για την επιλογή τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται να πετύχει στο μεγαλύτερο βαθμών στις επιλογές των μετεγγραφών, αφού μόνο έτσι θα μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω. Να αποδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο ότι, οι νέοι παίκτες είναι καλύτεροι απ’ αυτούς που έφυγαν και σε θέση να σηκώσουν την ομάδα στους ώμους τους.

Πλέον, ο κόσμος αναμένει τις επόμενες κινήσεις. Σημασία έχει να έλθουν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές και όχι πότε θα έρθουν. Σαφώς και θα πρέπει να αποφευχθούν κάποια λάθη του παρελθόντος στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που χειρίζονται τον προγραμματισμό και απομένει να το δείξουν έμπρακτα, με τη σωστή στελέχωση της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa