Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚέρδισε την εμπιστοσύνη με το σπαθί του - Να...

Κέρδισε την εμπιστοσύνη με το σπαθί του – Να μην απογοήτευσει τον κόσμο!

Έχει υποθεί πολλές φορές πως ο απόλυτος άρχοντας για τον φετινό προγραμματισμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είνια ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Γιάννης Αναστασίου. Ο Ελλαδίτης έχοντας όλα τα εφόδια από τον Σταύρο Παπασταύρου και την διοίκηση, σε συνεργασία με τον Βάλντας Νταμπράουσκας καλείται αυτό το διάστημα να χτίσει την νέα ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία θα είναι πιο ανταγωνιστική και πιο ποιοτική σε σχέση με πέρσι.

Bet on Alfa

Ο Ελλαδίτης έχει στα χέρια του ένα τεράστιο όπλο, που την κέρδισε με τον σπαθί του. Και δεν είναι τίποτα άλλο από την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ο τρόπος με την οποίο ανέβασε την ομάδα αγωνιστικά από τον Φεβρούαριο που κάθισε στον πάγκο, μέχρι το τέλος του πρώταθληματος, του έδωσε τη δυνατότητα να ξεκινήσει την νέα προσπάθεια με ηρεμία.

Πλέον ο κόσμος περιμένει από τον Ελλαδίτη να φανεί αντάξιος των προσδοκιών και στο νέο του πολύ πιο σημαντικό κόσμο. Οι επιλογές που θα γίνουν πρέπει να είναι αυτές που θα οδηγήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στην κορυφή. Και ο κύριος Αναστασίου δεν πρέπει να αποτύχει. Να χτίσει πάνω σε όλα αυτά που πέτυχε τους προηγούμενους μήνες, και να μας δώσει όλους μας ξανά πίσω την περηφάνεια της διεκδίκησης τίτλων και καλώς Ευρωπαϊκών πορείων.

Autoremarketing

Bet on Alfa