Bet on Alfa
ΑρχικήEURO 2024Euro με σούπερ τριάδα σε 23 απόδοση!

Euro με σούπερ τριάδα σε 23 απόδοση!

Το Euro άρχισε δυναμικά, με τις δύο πρώτες γεμάτες αγωνιστικές ημέρες της διοργάνωσης στα γήπεδα της Γερμανίας. 

*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Το Euro 2024 έκανε πρεμιέρα και συνεχίζει με φουλ δράση σε τέσσερις ομίλους, με σπουδαίες αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο (15-16/6).

Το μεγάλο ματς της πρεμιέρας του Β’ ομίλου είναι ανάμεσα σε Ισπανία και Κροατία στο Βερολίνο (15/6, 19:00), με τις δύο ομάδες να έχουν πλούσια προϊστορία, καθώς τίθενται αντιμέτωπες σε τέταρτη συνεχόμενη τελική φάση, ενώ ήταν και το ζευγάρι του τελικού στο τελευταίο Nations League, όπου η «φούρια ρόχα» επικράτησε στα πέναλτι (4-5).

Οι Ισπανοί ήταν νικητές και στη νοκ άουτ μονομαχία στους «16» του περασμένου Euro (3-5 στην παράταση), με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τις νίκες το 2012 (0-1 η Ισπανία) και 2016 (2-1 η Κροατία). Ζητούμενο για αμφότερες είναι να μην ρισκάρουν στην πρεμιέρα τους κι ως εκ τούτου με βάση την πρόσφατη παράδοση η ισοπαλία είναι σε πρώτο πλάνο με απόδοση 3.45.

Το εναρκτήριο παιχνίδι του Δ’ ομίλου φιλοξενείται στο Αμβούργο, με την Πολωνία να αντιμετωπίζει την Ολλανδία (16/6, 16:00). Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν θεωρείται εκ των διεκδικητών του τίτλου και θέλει να θυμηθεί μέρες του 1988 όταν είχε πανηγυρίσει, και τότε επί γερμανικού εδάφους, ενώ δεν έχει φτάσει στα προημιτελικά από το 2008 κι έπειτα.

Πάντως απέναντι στην Πολωνία έχει θετικότατη παράδοση με 7-5-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις που συνήθως συνδυάζονται με αρκετά γκολ. Τα Over 2.5 γκολ στον εναρκτήριο αγώνα του ομίλου προσφέρονται στο 1.92.

Στο Γκελζενκίρχεν η Σερβία τίθεται αντιμέτωπη της Αγγλίας (16/6, 22:00) σε μία μονομαχία που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι Σέρβοι του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς με την έντονη «ελληνική» παρουσία (Μαξίμοβιτς, Γκατσίνοβιτς, Ζίβκοβιτς, Μλαντένοβιτς) θέλουν να βάλουν δύσκολα στα «λιοντάρια», επιστρέφοντας σε τελική φάση μετά το 2000 και να εκμεταλλευτούν την πίεση της ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Οι Άγγλοι είναι στα φαβορί ώστε να κατακτήσουν το παρθενικό τους Euro αλλά αξίζει τον κόπο να σταθούμε στην έκπληξη καθώς η Σερβία έχει ποιότητα μεσοπιθετικά και μπορεί να προηγηθεί στο σκορ. Το 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στην «AufSchalke Arena» είναι στο 3.50.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·         Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy


Bet on Alfa