Bet on Alfa
ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΑιώνια Πιστοί:"Καλούμε την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ όπως προβεί στην ακύρωση...

Αιώνια Πιστοί:”Καλούμε την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ όπως προβεί στην ακύρωση του εν λόγω φιλικού”

Ανακοίνωση 15.6.2024 από τους οργανωμένους οπαδούς Αιώνια Πιστοί – “Φιλικός” αγώνας με Maccabi Tel Aviv,

Bet on Alfa

ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΕ,

Λυπούμαστε που για ακόμα μία φορά πρέπει να τοποθετηθούμε δημόσια για να διευκρινίσουμε και συνάμα να θυμίσουμε σε κάποιους ποιες αξίες και ιδανικά πρεσβεύει αυτή η ομάδα.

Πριν από λίγο έχει ανακοινωθεί από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, πως στις 9 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με Ισραηλινή ομάδα, κάτι που μας βρίσκει αντίθετους. Αυτές τις στιγμές όπου η ισραηλινή κατοχή στα παλαιστινιακά εδάφη, οι δολοφονίες, οι φυλακίσεις, οι διώξεις και ο εποικισμός συνεχίζονται κανονικά, ως οργανωμένο σύνολο εναντιωνόμαστε στην πραγματοποίηση του εν λόγω φιλικού.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτές τις ώρες ακόμα και μέσα από ένα ποδοσφαιρικό αγώνα πρέπει να συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού για ελεύθερη πατρίδα, να είναι κυρίαρχος στον τόπο του.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και αρμόδιους για την απόφαση αυτή πως εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε συνένοχοι στο έγκλημα – γενοκτονία που διαπράττει η Ισραηλινή κυβέρνηση με την βοήθεια και την συγκάληψη άλλων χωρών και ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Ξέρουμε ότι η ομάδα αντιλαμβάνεται ότι αυτό το “φιλικό” δεν συνάδει με τις διαχρονικές αξίες μας και ιδανικά που κουβαλάμε από το ένδοξο 1948 αλλά και ενέργειες που τα τελευταία 6 χρόνια η διοίκηση έχει προβεί προς την σωστή κατεύθυνση. Γι αυτό καλούμε την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ όπως προβεί στην ακύρωση του εν λόγω φιλικού, δείχνοντας εμπράκτως πως τα δικαιώματα του Παλαιστινιακού λαού, είναι πιο πάνω από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

  • Πιο κάτω η φωτογραφία από την είσοδο που ετοιμάσαμε στις 29 Οκτωβρίου 2023 στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ειρήνης.
  • ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ –
Autoremarketing

Bet on Alfa