Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦιλικά υψηλού επίπεδου που θα βοήθησουν να βγάλουμε συμπεράσματα...

Φιλικά υψηλού επίπεδου που θα βοήθησουν να βγάλουμε συμπεράσματα από νωρίς

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε το Σάββατο το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια που θα της επιτρέψουν να ετοιμαστεί για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. Τρία φιλικά ματς στην Πολωνία και ένα στην Κύπρο, που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για το πρώτο παιχνίδι στο Κόνφερενς Λιγκ. Αντίπαλο θα μάθει την προσεχή Τετάρτη.

Bet on Alfa

Η διαπίστωση είναι πως, τα φετινά φιλικά είναι απέναντι σε πολύ πιο δυνατούς αντιπάλους σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό επιτρέπει στην ΟΜΟΝΟΙΑ να μετρήσει δυνάμεις και η τεχνική ηγεσία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των παικτών, αλλά και να τους δει πως ανταποκρίνονται απέναντι σε ικανούς αντιπάλους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, θα κάνει αρχή με την Κρακόβια (13η στην Πολωνία), θα ακολουθήσει το δεύτερο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ πρωταθλήτρια Ισραήλ και ο κύκλος των φιλικών στην Πολωνια θα κλείσει απέναντι στη Ράκοφ (7η στην Πολωνία), περσινή πρωταθλήτρια. Αντίπαλος που απέκλεισε τον Άρη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πρόβα τζενεράλε θα είναι απέναντι στην δευτεραθλήτρια Ελλάδας, ΑΕΚ Αθηνών. Ένα δυνατό τεστ, στο οποίο ο Νταμπράουσκας θα θελήσει να προβάρει ενδεκάδα για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στις 25 Ιουλίου. Μέχρι τότε μας χωρίζει ένα 40ήμερο και η προσοχή είναι στις μεταγραφές, στην καλύτερη δυνατή στελέχωση της ομάδας για να έχει μια πετυχημένη σεζόν. 

Autoremarketing

Bet on Alfa