Bet on Alfa
ΑρχικήEURO 2024Χρειάστηκε μόνο ένα δεκάλεπτο!

Χρειάστηκε μόνο ένα δεκάλεπτο!

POWERED BY

Πήρε τρίποντο η Ιταλία με 2-1 κόντρα στην Αλβανία. Οι Ιταλοί βρίσκονται στην κορυφή του Β΄ Ομίλου μαζί με την Ισπανία.

H Ιραλία βρέθηκε πίσω στο σκορ με το καλημέρα, αλλά στο τέλος τα κατάφερε. Ο Νεντίμ Μπαϊράμι σκόραρε το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία του τουρνουά, καθώς στα 22 δευτερόλεπτα, έβαλε μπροστά στο σκορ την Εθνική Αλβανίας. 

Ωστόσο, η Ιταλία κατάφερε να φέρει το ματς «τούμπα» μέσα σε πέντε λεπτά. Αρχικά στο 10΄ ο Μπαστόνι απέφυγε τα μαρκαρίσματα και…  κάρφωσε από την μικρή περιοχή τον Στρακόσια, ενώ στην συνέχεια ο Μπαρέλα σκόραρε ένα από τα πιο ωραία γκολ μέχρι τώρα στο φετινό EURO.

Με ένα δυνατό σουτ στην κίνηση, έξω από την περιοχή, κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην Εθνική του ομάδα, το οποίο στο τέλος έκρινε και τον αγώνα. Έτσι, τα γκολ που πέτυχαν οι ποδοσφαιριστες της Ίντερ ήταν αρκετά για να έρθει το τρίποντο.

Πάντως, στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η Ιταλία θα μπορούσε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, καθώς είχε αρκετές φάσεις. Με πιο μεγάλη αυτή του Φρατέζι στο 33΄ ο οποίος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν να κρατούν την μπάλα οι πρωταθλητές της Ευρώπης έχοντας όμως πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Και αφού οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να πετύχουν τρίτο γκολ, λίγο έλειψε να τους στοιχίσει.

Οι Αλβανοί έφτασαν πολύ κοντά να κλέψουν τον βαθμό στο 90΄όταν ο Μάναϊ βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση, έκανε το πλασέ και είδε την μπάλα να περνά παράλληλα από την εστία του Ντοναρούμα.