Bet on Alfa
ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑΘεωρούν λογική την καθυστέρηση και στέλνουν το μήνυμα πως...

Θεωρούν λογική την καθυστέρηση και στέλνουν το μήνυμα πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο!

Bet on Alfa

Το γράψαμε και το είπαμε πολλές φορές ότι ο Γιάννης Αναστασίου και Βάλντας Νταμπράουσκας κρατάνε και το μαχαίρι, κρατάνε και το καρπούζι όσον αφόρα τον φετινό μεταγραφικό σχεδίασμο της ομάδας μας. Bρισκόμαστε μια εβδομάδα μακριά από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας και από ΟΜΟΝΟΙΑ έφυγαν οκτώ ποδοσφαιριστές και άλλοι δύο βρίσκονται εκτός πλάνων. Παράλληλα η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε σε δύο προσθήκες τον 28χρόνο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό Εβάντρο Κόστα, και τον Ελλαδίτη ακραίο αμυντικό μπακ Γιάννη Μασούρα.

Bet on Alfa

Ο πλείστος κόσμος θεωρεί πως υπάρχει καθυστέρηση και αργοπορία στο να καλύφτουν τουλάχιστον κάποιες θέσεις όπου υπάρχουν φανέρα ελλείψεις, παρόλα αυτά οι δύο άνδρες που είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι για τον προγραμματισμό, έχουν αντίθετη άποψη.

Θέλουν κάθε επιλογή που θα κάνουν να είναι σωστή ως εκ τούτου όχι μόνο δεν βιάζονται αλλά θεωρούν πως είναι λογικό κάποιοι “στόχοι” που ενδιαφέρουν να θέλουν τον χρόνο τους για να απαντήσουν, καθώς περιμένουν και αξιολογούν προτάσεις και από άλλες ομάδες.Γενικά το μήνυμα που βγαίνει από τον μέχρι στιγμής πορεία του προγραμματισμού, από τα ενδότερα της ομάδας, είναι πως βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πως σύντομα θα προκύψουν κι άλλες θετικές εξέλιξεις.

Ως ΟΜΟΝΟΙΑ24 δεν θα βιαστούμε ούτε να κρίνουμε, ούτε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αυτό καλούμε και τον υπόλοιπο κόσμο να πράξει. Να δώσουμε τον χρόνο, με την ελπίδα ότι σύντομα η ομάδα θα στελέχωθει κατάλληλα και ότι δεν θα έχουμε θέματα με την έναρξη των επίσημων υποχτρεώσεων. Ο στόχος είναι ένας και είναι κοινός. Η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο πρώτο επίσημο της παιχνίδι, στις 25 Ιούλιου 2024.

Bet on Alfa