Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Μασούρας «έσπασε τα κοντέρ» στις εργομετρικές εξετάσεις

Ο Μασούρας «έσπασε τα κοντέρ» στις εργομετρικές εξετάσεις

Παράθετουμε ένα απόσπασμα από το άρθρο της ιστοσελίδας Gazzetta cy όσον αφορά τον Γιάννη Μασούρα, με τίτλο Ο excited Μασούρας που ήρθε αγριεμένος να πετύχει με τα «πράσινα»

Bet on Alfa

Ο Γιάννης Μασούρας στα 27 του κάνει σταθερά και αξιοπρόσεκτα βήματα προόδου στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία και ερχόμενος στο «Ηλίας Πούλλος», έχει όλα τα φόντα να πετύχει με τη νέα του ομάδα.

Μπορεί για κάποιους να πέρασε στα «ψηλά», αλλά όχι σε μας. Αναφέρομαι στον ενθουσιασμό του Γιάννη Μασούρα, όντας πλέον «τριφυλλοφόρος».
«Έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο τον μάνατζερ μου για να μάθω πότε θα υπογράψω στην ΟΜΟΝΟΙΑ», δήλωσε με μία αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Ελλαδίτης ακραίος μπακ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταδείξει αφενός την μεγάλη του ικανοποίηση-ανακούφιση από το αίσιο τέλος και αφετέρου για να υπογραμμίσει τη χαρά του που εντάχθηκε στην πράσινη οικογένεια!
Ψάχνοντας λίγο περισσότερο το ρεπορτάζ, το ήθελε διακαώς και για αυτό του βγήκε αυθόρμητα το συναίσθημα το συγκεκριμένο. Ούτε να «πουλήσει» οπαδιλίκι επιδίωξε και ούτε fake προσέγγιση ασφαλώς ήταν. Ο Γιάννης στα 27 του κάνει σταθερά και αξιοπρόσεκτα βήματα προόδου στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία και ερχόμενος στο «Ηλίας Πούλλος», έχει όλα τα φόντα να πετύχει με τη νέα του ομάδα. Με περγαμηνές ενός αθληταρά ποδοσφαιριστή ταχυδυναμικού, εκρηκτικού, με απίστευτα πνευμόνια, διαθέτει όλο το πακέτο να υποστηρίξει την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην Ομόνοια ο Βάλντας Νταμπράουσκας. Και όχι μόνο θα τολμήσω να πω, παρόλο που γνωρίζετε ότι στο ποδόσφαιρο διαδραματίζουν ρόλο πολλές συγκυρίες.

Όμως το πιστεύω αυτό το παιδί και θεωρώ ότι με την ομάδα που θα φτιαχτεί θα είναι ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στην πράσινη ομάδα και θα κερδίσει δε με το… καλημέρα τον κόσμο του «τριφυλλιού». Κάνοντας έναν παραλληλισμό με τον συμπατριώτη του Χάρη Μαυρία, με τον οποίο έχουν αρκετά ποδοσφαιρικά και όχι μόνο χαρακτηριστικά όμοια. Να σας δώσω και ένα στοιχείο που θα ενισχύσει τα όσα προαναφέρω. Ο Μασούρας λοιπόν «έσπασε τα κοντέρ» στις εργομετρικές εξετάσεις άφωνοντας άφωνους με την καλή έννοια τους αρμόδιους. Είναι δε όπως έχουμε μάθει από τους κορυφαίους παίκτες στο είδος από όσους πέρασαν το κατώφλι του αθλητικού κέντρου στο Γέρι. Άρα λοιπόν ο «Μασούρ» έρχεται στην καλύτερη του φάση διψασμένος και παθιασμένος να διαπρέψει με την Ομονοιάτικη φανέλα. Σιγά -σιγά θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε εικόνα του μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας.

A.Γ

Autoremarketing

Bet on Alfa