Bet on Alfa
ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑΓυρίζει για τον επόμενο...

Γυρίζει για τον επόμενο…

Bet on Alfa

Η επόμενη ανακοίνωση για μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι θέμα χρόνου. Όπως το omonoia24 σας ενημέρωσε από χθες, ίσως και σήμερα ανακοινωθεί η τρίτη μεταγραφή, που θεωρείται κλειστή. Αναμονή, λοιπόν, για το νέο μεταγραφικό απόκτημα, που εκτός απροόπτου θα αφορά στη θέση του επιτελικού μέσου.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι ενέργειες για την απόσπαση υπογραφής και από άλλους ποδοσφαιριστές, που θα έρθουν για να προσδώσουν και μεγαλύτερη ποιότητα και περισσότερο βάθος. Οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας το ψάχνουν και το παλεύουν αρκετά για τις καλύτερες δυνατές επιλογές, τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας τους.

Το γεγονός ότι, υπάρχουν οι επιλογές για το ξεκίνημα της προετοιμασίας, δεν καίγονται για τις επόμενες κινήσεις. Κάποιες θα υλοποιηθούν στην πορεία και αφού η ομάδα θα πραγματοποιεί την προετοιμασία της. Ο κόσμος αναμένει, αγωνία και σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει γκρίνια για καθυστέρηση, όμως οι αρμόδιοι θέλουν να υλοποιήσουν στο έπακρο το πλάνο τους.

Όσον αφορά σε απόκτηση επιθετικού, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην πορεία και αφού αξιολογηθούν τα δεδομένα και οι ανάγκες της ομάδας. Υπάρχουν ήδη τρεις ποδοσφαιριστές για την επιθετική γραμμή. Δεν είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να γίνει άλλη μια προσθήκη, όμως δεν είναι της παρούσης. 

Bet on Alfa