Bet on Alfa
ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΑπεγνωσμένοι οι άνθρωποι του τμήματος φούτσαλ με την στάση...

Απεγνωσμένοι οι άνθρωποι του τμήματος φούτσαλ με την στάση της ΚΟΠ

Για κάποιους μπορεί να είναι έκπληξη, για εμάς που είμαστε κοντά στο τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, και γνωρίζοντας τις θυσίες και τους κόπους κάποιων ανθρώπων, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν μας προκαλεί καμιά έκπληξη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέθεσε από πέρσι ένα ολοκληρωμένο πακέτο με θέσεις τις οποίες αν η ΚΟΠ υλοποιήσει (τουλάχιστον κάποιες από αυτές) το άθλημα του φούτσαλ θα πάρει και πάλι οξυγόνο.

Αντί αυτού η Ομοσπονδία (παρά τις συσκέψεις που έγιναν τον περασμένο μήνα) δεν έχει προβεί σε καμιά ενημέρωση στις ομάδες για το πως θα διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα, και να δώσει κίνητρα και σε άλλες ομάδες να δείξουν ενδιαφέρον.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ΚΟΠ έστειλε χθες μια επιστολή η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί και εκτός τόπου και χρόνου. Ένα δισέλιδο έγγραφο με παρότρυνση στις ομάδες να αναπτύξουν τις ακαδημίες τους. Ναι καλά διαβάσετε! Αυτό που δεν απάντα και δύσκολα θα απαντήσει η Ομοσπονδία, είναι πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από την στιγμή που δεν υπάρχουν διαθέσιμα γήπεδα.

Πάντως τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού και η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει τη νέα σεζόν. Μπαίνει στο τραπέζι ακόμη και η σκέψη για αποχώρηση από ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν έχει κανένα κίνητρο για να συμμετέχει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σ’ ενα πρωτάθλημα 5 ή καλύτερα 4 ομάδων (καθώς είναι στον αέρα η συμμετοχή του Αποελ), γιατί να συμμετέχουμε και να σπαταλούμε σχεδόν 100 χιλιάδες ευρώ; Αυτό το ερώτημα είμαστε βέβαιοι πως δεν το έχει μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το Σωματείο μας θα περιμένει ακόμη λίγες ημέρες για να πάρει την τελική του απόφαση, με τις ενδείξεις όμως να είναι αρηνητικές για συμμετοχή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο επόμενο πρωτάθλημα, όσο παραμένει ίδια η κατάσταση με την αδιαφορία και την απραξία της ΚΟΠ.

Autoremarketing

Bet on Alfa