Bet on Alfa
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣούπερ τριάδα Euro με απόδοση πάνω από 9.00!

Σούπερ τριάδα Euro με απόδοση πάνω από 9.00!

Η μάχη στο Euro τώρα αρχίζει με την καθοριστική δεύτερη στροφή με μεγάλα ντέρμπι την Πέμπτη (20/6).

Bet on Alfa

*          Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Στον Γ’ όμιλο η Αγγλία που είναι φαβορί στα χαρτιά, έδειξε στην πρεμιέρα πως είναι και στο χορτάρι με το 1-0 επί των Σέρβων χάρη στο γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ (13’) και στοχεύει πλέον στο 2/2 απέναντι στη Δανία στη Φρανκφούρτη (19:00).

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ξεπέρασε τον σκόπελο της πρεμιέρας και με «τρίποντο» θέλει να συνδυάσει και τη μονομαχία με τη Δανία, την οποία είχε «λυγίσει» στον ημιτελικό θρίλερ του 2021 με 2-1 στην παράταση.

Η ομάδα του Κάσπερ Χιούλμαντ άρχισε ιδανικά την πρεμιέρα με τη Σλοβενία με το γκολ του Έρικσεν, αλλά έμεινε στο 1-1 και θέλει αποτέλεσμα απέναντι στο μεγάλο φαβορί για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης. Οι Δανοί είναι πάντα σκληροτράχηλοι και απρόβλεπτοι και μπορούν να κρατήσουν τα «τρία λιοντάρια» στην ισοπαλία στο ημίχρονο, που προσφέρεται στο 2.10.

Το έτερο ματς του ομίλου που διεξάγεται νωρίτερα (16:00) υπάρχει κόντρα με άρωμα Γιουγκοσλαβίας, ανάμεσα σε Σλοβενία και Σερβία.

Οι Σλοβένοι της «πράσινης» τριπλέτας (Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς) έδειξε χαρακτήρα και πήρε την ισοπαλία με τη Δανία με το σουτ του Γιάνζα στο 77’ και καλείται να εξαργυρώσει την ανεβασμένη ψυχολογία της.

Αντίθετα οι Σέρβοι δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό κόντρα στους Άγγλους και θέλουν να αντιδράσουν σε αυτό το βαλκανικό ντέρμπι που θα πάει πολύ στις προσωπικές μονομαχίες και δεν αναμένεται να συνδυαστεί με πολλά γκολ. Το Under 2.5 στο Μόναχο είναι στο 1.80.

Η βραδιά κλείνει με ένα ακόμα μεγαλύτερο ντέρμπι, καθώς Ισπανία και Ιταλία κοντράρονται στο Γκελζενκίρχεν (22:00).

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει άκρως πλούσια παράδοση με 40 αγώνες (15-12-13 υπέρ των Ισπανών) και μετά τις νίκες της πρεμιέρας είναι σαφές πως στοχεύουν στην πρωτιά του Β’ ομίλου.

Οι Ίβηρες εντυπωσίασαν με το 3-0 επί της Κροατίας, ενώ η κάτοχος του τίτλου «σκουάντρα ατζούρα» έκανε την ανατροπή με την Αλβανία με δύο άμεσες απαντήσεις στο εις βάρος της γκολ στο 23ο δευτερόλεπτο (2-1).

Η πρεμιέρα αμφοτέρων συνδυάστηκε με Over 2.5 και το Goal/Goal με Over 2.5 στο ντέρμπι κορυφής δίνει 2.40. 

Τέλος, ανάμεσα      στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.COM.CY/INFO/WELCOME-BONUS-OROI. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΖΙΡΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ.

Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022 . ·         Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών. 

Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy

Autoremarketing

Bet on Alfa