Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Υπ. Δικαισύνης ζήτησε επίσημα από την ΚΟΠ την...

Ο Υπ. Δικαισύνης ζήτησε επίσημα από την ΚΟΠ την επέκταση του μέτρου απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλών

O Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, με επιστολή του ζήτησε από την ΚΟΠ να μην καταργήσει το μέτρο της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών, αναφέροντας συγκεκριμένες περιπτώσεις στις οποίες αυτό δεν λειτούργησε.

Bet on Alfa

Ο Μάριος Χαρτσιώτης υπό την ιδιότητά του ως Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, επενέβη στο θέμα της αντιμετώπισης της βίας στους αγωνιστικούς χώρους, ζητώντας από την ΚΟΠ να το χειριστεί διαφορετικά.

Πιό συγκεκριμένα, ο ίδιος με επιστολή του εισηγήθηκε την επέκταση του μέτρου της απαγόρευσης των φιλοξενούμενων στα γήπεδα, το οποίο η Ομοσπονδία επιθυμεί να καταργήσει από τη νέα χρονιά.

Ο κ. Χαρτσιώτης πρότεινε να συνεχίσει να υφίσταται μέχρι την ψήφιση του σχετικού Νόμου, ο οποίος μέχρι στιγμής είναι στο στάδιο του νομοτεχνικού ελέγχου.

Προς επίρρωση των θέσεών του, ο Υπουργός παρέθεσε περιστατικά επεισοδίων στα οποία το μέτρο δεν έχει λειτουργήσει.

Δείτε απόσπασμα της επιστολής:

«Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και η Αστυνομία καθηκόντως θα αξιολογήσουν και θα συνεκτιμήσουν την απόφαση αυτή της ΚΟΠ, σε σχέση με κινδύνους τους οποίους τυχόν ελλοχεύει, και θα προβούν στις δικές τους ενέργειες, στο πλαίσιο πάντοτε της αυστηρής τήρησης της κείμενης νομοθεσίας, με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια των γνήσιων φιλάθλων και των πολιτών γενικότερα της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Autoremarketing

Bet on Alfa