Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟH ετοιμότητα στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα, αλλά και σ’ ολη της...

H ετοιμότητα στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα, αλλά και σ’ ολη της σεζόν

Eργομετρικές εξετάσεις το τελεύταιο τριήμερο και από αύριο προπονήσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, η οποία θέλει στο τέλος της να τη βρει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Η προσπάθεια που γίνεται είναι, να στελεχωθεί όσο καλύτερα το ρόστερ και η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί ποιοτική και με βάθος.

Bet on Alfa

Είναι σημαντικό στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της στις 25 Ιουλίου, δηλαδή ένα μήνα μετά την έναρξη της προετοιμασίας της, να παρουσιαστεί έτοιμη και να χτίσει με στόχο τους ομίλους. Είναι το πρώτο βήμα που επιβάλλεται να γίνει, θέλοντας να πάει μακριά στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, η επιδίωξη θα είναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ να δείξει πλήρη ετοιμότητα σ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, γιατί ο στόχος της δεν τελειώνει ούτε στο πρώτο επίσημο ματς ούτε στην Ευρώπη. Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συνεχής και σε κάθε παιχνίδι θα δίνει εξετάσεις, τις οποίες θα πρέπει να περνά με άριστα. Γι’ αυτό και θα πρέπει να γίνει η καλύτερη δυνατή στελέχωση.

Άρα, το πλάνο του Νταμπράουσκας όσον αφορά στην προετοιμασία, δεν θα είναι να παρουσιάσει την ΟΜΟΝΟΙΑ έτοιμη στα ευρωπαϊκά ματς, αλλά σ’ όλα τα παιχνίδια της σεζόν. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί και η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος θα θελήσει να τους υλοποιήσει στο έπακρο. Για να γίνει αυτό χρειάζεται συνεχής δουλειά, επαγγελματισμός σ’ όλα τα επίπεδα και προσήλωση στο στόχο. 

Autoremarketing

Bet on Alfa