ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑΗ ΑΕΛ η ομάδα με την οποία έγιναν συζήτησεις...

Η ΑΕΛ η ομάδα με την οποία έγιναν συζήτησεις για τον Μπάκιτς!

Ένα ενδιαφέρον ρεπορταζ φιλοξενεί η ιστοσελίδα www.sport-fm.com.cy, που αφορά το μέλλον του Ντούσαν Μπάκιτς στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο:

Επιθυμία των ανθρώπων που χειρίζονται τα θέματα προγραμματισμού στην Ομόνοια για απόκτηση επιθετικού είναι δεδομένη. Ωστόσο, επειδή αυτή τη στιγμή υπάρχουν ήδη τρεις φορ στο ρόστερ (Μάριο Στεπίνσκι, Ανδρόνικο Κακουλλή και Ντούσαν Μπάκιτς), θα πρέπει κάποιος να αποχωρήσει είτε ως μεταγραφή, είτε ως ελεύθερος, είτε ως δανεικός.

Για την ώρα το τρίτο σενάριο είναι αυτό που παίζει πιο πολύ, με τον Μαυροβούνιο να παρουσιάζεται ως ο… αδύναμος κρίκος. Φαίνεται πως δεν υπολογίζεται και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως διέρρευσαν πληροφορίες που ανέφεραν πως ομάδα από την Κύπρο έκανε πρόταση για τον πάρει δανεικό.

Αυτή η ομάδα όπως έχουμε πληροφορηθεί είναι η ΑΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο  να μετακομίσει στη Λεμεσό, όμως το θέμα «κόλλησε» στη… μοιρασιά των μηνιαίων απολαβών του. Ως εκ τούτου το θέμα παραμένει στάσιμο για το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη λεμεσιανή ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει προσπάθεια παραχώρησής του Μπάκιτς σε άλλη κυπριακή ομάδα.