ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα το κάνει όπως το έκανε στις 4 από...

Να το κάνει όπως το έκανε στις 4 από τις 5 προηγούμενες του ομάδες!

Όπως είναι φυσιολογικό τα βλέμματα και η προσοχή όλων μας σήμερα είναι στον Λιθουανό προπονητή της ομάδας μας Βάλντας Νταμπράουσκας, ο οποίος θα γνωρίσει και θα προπόνησει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Νταμπράουσκας είναι ένας άνθρωπος που συστήθηκε στα ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον περασμένο Ιανούαριο, όταν μετά την αποδέσμευση Σωφρόνη Αυγούστη ήταν το πρώτο όνομα για να πάρει την θέση του Κύπριου τεχνικού. Παρόλα αυτά μια διαφωνία όσον αφορά την στελέχωση του τεχνικού τιμ, δεν επέστρεψε να επέλθει συμφωνία, κάτι όμως που έγινε δύο μήνες μετά, όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Λιθούανου, και ότι αναλαμβάνει καθήκοντα για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024 -2025.

Έχουμε ακούσει, έχουμε διαβάσει και έχουμε γράψει πολλά πράγματα για τον κύριο Νταμπράουσκας. Αυτό που κρατάμε και είναι σημαντικό είναι ότι στις 4 από τις 5 ομάδες που δούλεψε κατάφερε να κατάκτησει τίτλους. Μοναδική εξαίρεση η παρουσία στον ΟΦΗ.

Στις υπόλοιπες έχει τις εξής επιτυχίες:

Πρωταθλητής και κυπελλούχος με τη Ζαλγκίρις στη Λιθουάνιο, κύπελλο στη Λετονία με την RFS, πρωτάθλημα στη Βουλγαρία με την Λουντογκόρετς, ενώ αναδείχθηκε κυπελλούχος Κροατίας με τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Όλα αυτά τον καθιστούν έναν άνθρωπο που ξέρει από πίεση, και πρωταθλητισμό και σε αυτή την κατεύθυνση καλείται να δουλέψει και στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Να την ανεβάσει επίπεδο και να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες τόσο την φετινή σεζόν, όσο και στις επόμενες.

Autoremarketing