Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘα αρχίσει να γεμίζει σιγά - σιγά το μπλοκάκι...

Θα αρχίσει να γεμίζει σιγά – σιγά το μπλοκάκι με τις σημειώσεις του!

Το πρώτο ραντεβού τις φετινής σεζόν για την ομάδα μας δόθηκε χθες στο “Ηλίας Πούλλος”, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους συνεργάτες να συστήνονται στους ποδοσφαιριστές. Το παρόν τους έδωσαν και τα τρία νέα αποκτήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Εβάντρο Κόστα, Γιάννης Μασούρας και Ματέο Μάριτς.

Bet on Alfa

Ο Λιθουανός προπονητής πήρε μια πρώτη γεύση ιδίοις όμμασι για το μέχρι στιγμής ρόστερ που διαθέτει η ΟΜΟΝΟΙΑ, και σιγά – σιγά θα αρχίσει να βγάζει τα συμπεράσματα όσον αφορά τον τρόπο που θέλει να δουλέψει, για να εμπεδώσει στους ποδοσφαιριστές του, την δική του φιλοσοφία και απαιτήσεις.

Στην προπόνηση το παρόν τους έδωσαν και οι νεαροί Ανδρέας Ασημένος, Αλέξανδρος Καϊάφας, Νικόλας Κυριακίδης, Ανδρέας Χρίστου και Άγγελος Νεοφύτου , που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους. Επίσης ήταν παρών και ο νεαρός Ανδρέας Νικολάου για πρώτη φορά, αφού ανέβηκε από την Κ19.Στην προπόνηση ήταν και ο 17χρονος επιθετικός Κέρτις Τζούνιορ. Ο νεαρός από τη Δημοκρατία της Γκαμπόν είναι εδώ και μερικούς μήνες στην Κύπρο και έκανε προπόνηση με την Κ-19.

Όλοι αυτοί μπήκαν από χθες κάτω από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας και μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα διαφάνει ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα και ποίοι θα δοθούν εκ νέου δανεικοί.

Υπενθυμίζεται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της θα αναχωρήσει την 1η Ιουλίου για το Κίελτσε της Πολωνίας και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 13 του ίδιου μήνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa