ΑρχικήΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑΔεν κατέστη τελικά εφικτό να γίνει η 4η προσθήκη...

Δεν κατέστη τελικά εφικτό να γίνει η 4η προσθήκη πριν την έναρξη της προετοιμασίας…

Bet on Alfa

«Για τις μεταγραφές, η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει και προσπαθούμε να κλείσουμε ακόμη μια μεταγραφή πριν την έναρξη της προετοιμασίας» … Αυτή ήταν η δήλωση του Αν. Πρόεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Δημήτρη Γρηγόρη την περασμένη Πέμπτη στην δημοσιογραφική διάσκεψη για παρουσίαση του ΟΜΟΝΟΙΑ ΤV.

Bet on Alfa

Εκ του αποτελέσματος δεν κατέστη τελικά εφικτό να γίνει η 4η μεταγραφική προσθήκη στην ομάδα μας πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Όπως σας ενημερώσαμε και χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι κόντα σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστώ, παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα που δεν της επέτρεψαν να έρθει σε συμφωνία τουλάχιστον με κάποια από αυτές τις περιπτώσεις.

Θα γίνει προσπάθεια πριν την αναχώρηση της ομάδας για Πολωνία να ολοκληρωθεί αυτή η περιβόητη 4η μεταγραφή που την περιμένει πως και πως ο κόσμος, και ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να πετάξει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο Κίελτσε.

Παράλληλα οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για τον προγραμματίσμο κατα την διάρκεια της προετοιμασίας στην Πολωνία θα συνεχίσουν να τρέχουν τα θέματα ενίσχυσης, και όσες μεταγραφές ολοκληρωθούν θα ενσοματωθούν με την ομάδα απεύθειας στο προπονητικό κέντρο που θα βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ οι θέσεις στις οποίες έχει επικεντρωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ για τα επόμενα deals είναι τέσσερις. Αυτή του κεντρικού αμυντικού, του δεξιού μπακ, του δεξιού εξτρέμ και του επιτελικού μέσου.

Bet on Alfa