Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜεταγραφικός οργασμός στην KF Tirana

Μεταγραφικός οργασμός στην KF Tirana

Έντονες μεταγραφικές διεργασίες στην KF Tirana, πιθανή αντίπαλος της ομάδας μας στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League με δύο προσθήκες στην επίθεση να είναι προ των πυλών. Παράλληλα τα Τίρανα έκαναν γνωστό που θα προχωρήσουν σε ακόμη 4-5 μεταγραφικές κινήσεις πολύ σύντομα.

Bet on Alfa

Ο 28χρονος Σουηδός επιθετικός Admir Bajrovic, αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή. Ο παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα των Τιράνων και βρίσκεται υπό τις εντολές του προπονητή Bledi Shkëmbi. Στην καριέρα του, έχει παίξει με διαφορετικούς συλλόγους σε Σουηδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ελλάδα, Ρουμανία και Ταϊλάνδη. Ολοκλήρωσε τη σεζόν 2023-24 στο Λεβαδειακό (9 συμμετοχές, 2 γκολ).

Προ των πυλών και ο δεξιός ακραίος επιθετικός Abel Abah. Είναι Νιγηριανής καταγωγής και αγωνιζόταν στο σερβικό πρωτάθλημα και πιο συγκεκριμένα στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα της Μέταλατς (33 συμμετοχές, 4 γκολ και τρεις ασίστ τη σεζόν που πέρασε). Παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Τα Τίρανα έχουν κάνει πρόταση και στον 24χρονο Σκοπιανό μέσο Ali Adem. Τελευταία του ομάδα η Shkupi.

Ο Shkëmbi θέλει στην ομάδα και τον 26χρονο Βραζιλιάνο επιτελικό χαφ Denisson Silva, ο οποίος ήταν στη Dinamo, αλλά έχει προσφορές και μπορεί να επιλέξει άλλη ομάδα εκτός Αλβανίας.

Πηγή: kerkida.net

Autoremarketing

Bet on Alfa