Bet on Alfa
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ CEO της Meridianbet θα μιλήσει στο Senzal Investor...

Ο CEO της Meridianbet θα μιλήσει στο Senzal Investor Day

POWERED BY

Ο Ζόραν Μιλόσεβιτς, CEO της Meridianbet, της πρώτης εταιρείας της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που εισήχθη στο χρηματιστήριο NASDAQ, θα είναι κεντρικός ομιλητής στο Senzal Investor Day, ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια επενδυτών της περιοχής.

Bet on Alfa

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στο Βελιγράδι.

Η Senzal συγκεντρώνει τους πιο εξέχοντες επενδυτές, οικονομικούς εμπειρογνώμονες και εταιρικούς ηγέτες της περιοχής για να συζητήσουν τις τάσεις, την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς και τις ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη στον κόσμο των κεφαλαιαγορών και των επενδύσεων.

Ως Διευθύνων Σύμβουλος της πρώτης εισηγμένης εταιρείας NASDAQ της περιοχής και ως μέρος της πιο ρυθμιζόμενης αγοράς στον κόσμο, ο Μιλόσεβιτς θα μοιραστεί πολύτιμες γνώσεις με το τοπικό κοινό σχετικά με την έναρξη και την εκτέλεση μιας πρωτοφανούς ιδέας στην περιφερειακή επιχειρηματική κοινότητα, τις προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα της εισόδου στην αμερικανική αγορά, και τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας που πρόσφατα εντάχθηκε στην πιο ρυθμιζόμενη αγορά του κόσμου.

Η Meridianbet είναι μέρος του Golden Matrix Group (GMGI).

Σχετικά με τη Meridianbet

Η Meridianbet είναι η κορυφαία και η παλαιότερη εταιρεία τυχερών παιχνιδιών της περιοχής, με παρουσία σε 18 αγορές σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και τη Νότια Αμερική. Σε αντίθεση με το 95% του οικοσυστήματος τυχερών παιχνιδιών, είναι κάτοχος της υποδομής λογισμικού, επιτρέποντάς του να λειτουργεί τόσο ως χειριστής παιχνιδιών όσο και ως διανομέας λογισμικού μέσω ενός συστήματος franchise.

Η εταιρεία είναι ιδρυτής και μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για το Δίκαιο Παιγνίων στις Βρυξέλλες (EOGL) και έχει γίνει δεκτή ως μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ, της μεγαλύτερης πρωτοβουλίας εταιρικής βιωσιμότητας στον κόσμο από τα Ηνωμένα Έθνη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

[email protected]

Autoremarketing