ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ καθένας τη δουλειά του...

Ο καθένας τη δουλειά του…

Οι πράσινες μηχανές πήραν μπρος για τη νέα σεζόν, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους συνεργάτες του να θέτουν υπό τις οδηγίες τους, τους ποδοσφαιριστές. Η σκληρή δουλειά της προετοιμασίας άρχισε στο «Ηλίας Πούλλος» και θα συνεχιστεί από την επόμενη εβδομάδα στην Πολωνία.

Οι ποδοσφαιριστές θα… καταπιούν πολλά χιλιόμετρα, θα δουλέψουν σκληρά για να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας περιόδου. Ο Νταμπράουσκας σταδιακά θα θελήσει να περάσει τη φιλοσοφία του, τον τρόπο που θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει και αναμένει τη μέγιστη ανταπόκριση από τους παίκτες του.

Την ίδια ώρα, τόσο ο Λιθουανός τεχνικός όσο και ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζουν την προσπάθεια να στελεχώσουν πλήρως το ρόστερ. Τέταρτη μεταγραφή δεν ανακοινώθηκε μέχρι χθες, όμως δεν είναι μακριά οι επόμενες κινήσεις. Χρονικά δεν προσδιορίζονται, όμως σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Οι ποδοσφαιριστές τη δουλειά τους, οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού επίσης τη δική τους δουλειά. Ο καθένας στον τομέα του θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν το απαιτούμενο σύνολο, που θα είναι ικανό να επαναφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή. Χρειάζεται η συμβολή όλων. Μαζί σαν μια γροθιά μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Autoremarketing