Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤους έστειλε το μήνυμα ... Nα πιστέψουν στο όνειρο!

Τους έστειλε το μήνυμα … Nα πιστέψουν στο όνειρο!

«Η Ομόνοια δείχνει ότι εμπιστεύεται τους Κύπριους, δίνοντας τους ευκαιρίες. Μας ενδιαφέρει ότι καλό υπάρχει από πλευράς Κύπριου ποδοσφαιριστή».  Αυτό ήταν κομμάτι των δηλώσεων των δηλώσεων του Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού της ομάδας μας Γιάννη Αναστασίου στην χθεσινή διάσκεψη τύπου για παρουσίαση του Λιθουανού προπόνητη Βάλντας Νταμπράουσκα.

Bet on Alfa

Με αυτό τον τρόπο ο Ελλάδιτης θέλησε να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο “Ηλίας Πούλλος” και θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Πολωνία για την προετοιμασία. Και είναι πολλοί και ταλαντούχοι.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Ανδρέου, Τασχίν Οζλέρ, Κωνσταντίνο Παντελή που είναι στην ομάδα από πέρσι, τους Ανδρέα Ασημένο, Αλέξανδρο Καϊάφα, Νικόλα Κυριακίδη, Ανδρέα Χρίστου και Άγγελο Νεοφύτου , που επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους και τον Ανδρέα Νικολάου που ανέβηκε από την ομάα Κ-19.

Άφθονο Κυπριακό ταλέντο που χρειάζεται να καλλιεργηθεί σωστά για να φέρει καρπούς στο τέλος. Κι αυτό εξαρτάται τόσο από την ίδια την ομάδα, αλλά πολύ περισσότερο εξαρτάται από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Να πίστεψουν στο όνειρο, και να αρπάζουν κάθε εύκαιρια που τους δίνεταια από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa