Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑθλητικό κέντρο "Μπινκόφσκι" - Εδώ θα χτιστεί η νέα...

Αθλητικό κέντρο “Μπινκόφσκι” – Εδώ θα χτιστεί η νέα ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ φιλοξενεί η ιστοσελίδα balla.com.cy για το αθλητικό κέντρο στην Πολωνία, που θα φιλοξενήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της:

Bet on Alfa

Η Ομόνοια άλλαξε σελίδα, μπήκε σε νέα εποχή με τον Βάλνταν Νταμπράουσκας στο τιμόνι, πραγματοποιώντας τη Δευτέρα (24/6) και την πρώτη της προπόνηση.
Μπορεί να διαφοροποιήθηκαν πολλά στην ομάδα της Λευκωσίας, ωστόσο, ένα έμεινε…αναλλοίωτο.
Η χώρα και η περιοχή που οι πράσινοι θα μεταβούν για το βασικό μέρος της προετοιμασίας τους. Ο λόγος φυσικά για την Πολωνία και το Κίελτσε.
Εκεί, η Ομόνοια θα προπονείται στο «Μπινκόφσκι» ενώ θα μένει σ’ ένα πολυτελές θέρετρο με πισίνα, τζακούζι, αρκετό πράσινο και πολλά άλλα που χρειάζεται μία ομάδα έπειτα από δύσκολες κι έντονες προπονήσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από τους 25 έως τους 13 βαθμούς, θα υπάρχει συννεφιά που πιθανόν να φέρει βροχές. Δηλαδή, εντελώς αντίθετο το σκηνικό από το…καμίνι της Κύπρου και συνθήκες εξαιρετικές για τους ποδοσφαιριστές.
Υπενθυμίζεται πως η ομάδα του Λιθουανού κόουτς, αναχωρεί την 1η Ιουλίου, θα μείνει εκεί μέχρι τις 13 του ίδιου μήνα, ενώ κατά την παραμονή της εκεί θα παίξει τρία φιλικά ματς τα οποία είναι τα εξής:
6 Ιουλίου, 19:00MKS Cracovia-Ομόνοια| Live: OMONOIA TV
9 Ιουλίου, 19:00: Maccabi Tel Aviv FC-Ομόνοια | Live: OMONOIA TV
12 Ιουλίου, 19:00: Raków Częstochowa-Ομόνοια| Live: OMONOIA TV

Δείτε φωτογραφίες:

Autoremarketing

Bet on Alfa