ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι κύριες θέσεις ενίσχυσης και ο επιθετικός που δεν...

Οι κύριες θέσεις ενίσχυσης και ο επιθετικός που δεν είναι της ώρας

«Ψάχνουμε για δεξί μπακ, εξτρέμ ή ακόμη και επιτελικό μέσο και κεντρικό αμυντικό. Αυτές είναι οι κύριες θέσεις που θέλουμε», απάντησε χωρίς δισταγμό ο Βάλντας Νταμπράουσκας, σε ερώτηση σε ποιες θέσεις πιστεύει ότι χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ ενίσχυση. Καμία αναφορά σε επιθετικό και απόλυτα φυσιολογικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κινηθεί για ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης εφόσον παραχωρηθεί ο Μπάκιτς, είτε ως δανεικός είτε να πωληθεί σε άλλη ομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ τη δεδομένη στιγμή διαθέτει στο ρόστερ της τρεις επιθετικούς κορυφής, τους Στεπίνσκι, Κακουλλή και Μπάκιτς. Είναι καλυμμένη όσον αφορά επιλογές, όμως στην πορεία όλα είναι πιθανά. Επικρατεί η άποψη πως, θα πρέπει να πάρει επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υφιστάμενους. Ωστόσο, η όποια εξέλιξη θα προκύψει στην πορεία.

Σαφέστατα και υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, όπως επιτελικού μέσου κυρίως, αλλά και των άλλων πιο πάνω θέσεων στις οποίες έκανε αναφορά ο προπονητής. Θα είναι ευχής έργο να ολοκληρωθεί τουλάχιστον άλλη μια μεταγραφή πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία την ερχόμενη εβδομάδα. Ιδιαίτερα του «δεκαριού». Παρουσιάστηκε μια εξαιρετική περίπτωση, όμως φαίνεται να μην προχώρησε και ήδη γίνεται προσπάθεια για άλλη επιλογή. Είναι μια νευραλγική θέση και στην ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουν να την καλύψουν με την καλύτερη δυνατή επιλογή, με ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά. 

Autoremarketing