Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΌπως και να έχουν τα δεδομένα στις 25 του...

Όπως και να έχουν τα δεδομένα στις 25 του Ιούλη ομάδα πρέπει να είναι κι έτοιμη και πλήρης!

Πλέον έχουμε μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας στην ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει και της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μας, στις 25 Ιούλιου. Ακούσαμε τι είχαν να μας πουν Γιάννης Αναστάσιου και Βάλντας Νταμπράουσκας στην χθεσινή διάσκεψη τύπου και πλέον αυτό που περιμένουμε από τους δύο είναι πολλή δουλειά έτσι ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στις 25 Ιούλιου όπου θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στην Ευρώπη.

Bet on Alfa

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αναστάσιου μας εξήγησε χθες το πλάνο της ενίσχυσης και προσπάθησε να μας δώσει να κατάλαβουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια Κυπριακή ομάδα για να φέρει ποιοτικούς παίκτες στην Κύπρο αυτή την συγκεκριμένη περίοδο. Παρόλα αυτά δεν έχουμε διάθεση ως ιστοσέλιδα να επαναλαμβανόμαστε. Ούτε όμως να αρχίσουμε να πυροβολούμε.

Έχουμε την απαίτηση μέχρι την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα εκτός από έτοιμη αγωνιστικά, να είναι και πλήρης. Ήδη στο πρόσφατο παρελθόν πλήρωσαμε πολύ ακριβά την αδυναμία να ολοκληρώσουμε σωστά τον προγραμματίσμο. Ως εκ τούτου το αφήνουμε μέχρι εδώ, με την υπενθύμιση ότι φέτος δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες, ούτε ελαφρύντικα για κανένα!

Autoremarketing

Bet on Alfa