Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟXαρίτου:"Η Ομόνοια να στελεχωθεί με εκείνους τους παίκτες που...

Xαρίτου:”Η Ομόνοια να στελεχωθεί με εκείνους τους παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει πιο επιθετική”

Παρέμβαση στην ιστοσελίδα www.kerkida.net έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Ανδρέας Χαρίτου. Μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις που του άφησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, αλλά και για το σχόλιο του Αναστάσιου για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Λοϊζό Λοϊζού.

Bet on Alfa

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε:

Αυτό μου άρεσε όταν το άκουσα από τον Νταμπράουσκας και μένει πλέον η Ομόνοια να στελεχωθεί με εκείνους τους παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει πιο επιθετική διότι είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια το έχουμε στερηθεί.”

“Είναι γεγονός ότι ιστορικά η Ομόνοια ήταν πάντα μια επιθετική ομάδα και γι’ αυτό μας αρέσει να ακούμε τέτοιου είδους δηλώσεις. Απομένει πλέον αυτές οι θεωρίες να μετουσιωθούν σε πράξεις και η ομάδα να στελεχωθεί με τέτοια χαρακτηριστικά ώστε να μπορεί ο προπονητής να δουλέψει το πλάνο με το οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα.”

** Δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες όσο αφορά αυτές τις συζητήσεις. Ελπίζουμε ότι και εάν προκύψει θα είναι για το καλό της ομάδας και σίγουρα για το καλό του Λοΐζου ο οποίος πρέπει να ξέρει ότι…

** Μέσα από το βήμα που του δίνει η Ομόνοια να αγωνιστεί, να παίξει, να βελτιωθεί, να δυναμώσει, να ανεβάσει επίπεδο, τότε…

Aκούστε το ηχητικό για τις αναφόρες στον Λοϊζό:

Autoremarketing

Bet on Alfa