Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε αφορμή τα εισιτήρια διαρκείας: Να πιστέψουμε πρώτοι στην...

Με αφορμή τα εισιτήρια διαρκείας: Να πιστέψουμε πρώτοι στην ομάδα…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε χθες την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως μαθαίνουμε η κίνηση τις πρώτες ώρες είναι μουδιασμένη, ειδικά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, που γινόταν χαμός.

Bet on Alfa

Αντιλαμβάνομαστε πως ο κόσμος της ομάδας μας θέλει να δει να γίνονται πράγματα την φετινή μεταγραφική περίοδο, να συμπληρώνεται το ρόστερ σωστά, και να μην γίνουν λάθη του πρόσφατου παρελθόντος. Παρόλα αυτά ακούσαμε κάποια πράγματα την περασμένη Τρίτη από τους Γιάννη Αναστασίου και Βάλντας Νταμπράουσκας, που αν τελικά γίνουν πράξη τότε η ομάδα θα είναι ενισχυμένη σε σχέση τουλάχιστον με πέρσι.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι πως πρέπει να πιστέψουμε πρώτοι στην ομάδα. Και ο τρόπος να το δείξουμε είναι η αγορά εισιτηρίου διαρκείας.Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέραν από ποδοσφαιριστές, για να πετύχει χρειάζεται και τον κόσμο δίπλα της. Τον κόσμο που θα στέλνει την θετική του ενέργεια και την πίστη του.

Aς αφήσουμε ότι έγινε τις προηγούμενες χρονιές πίσω μας, και να δούμε το μέλλον με περισσότερη και μεγαλύτερη αισιοδοξία!

Autoremarketing

Bet on Alfa