Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧαρίτου:"Με την πρόσληψη του προπονητή καιρό πριν… είχαν την...

Χαρίτου:”Με την πρόσληψη του προπονητή καιρό πριν… είχαν την ευκαιρία να επικοινωνούν και να συνεννοούνται”

Για τα σημερινά δεδομένα σχεδιασμού και καθοδήγησης της OMONOIAΣ, με την παρουσία του Γιάννη Αναστασίου στην τεχνική ηγεσία για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, σχολίασε στην ιστοσελίδα www.kerkida.net, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας μας Αντρέας Χαρίτου.

Bet on Alfa

Ο κ. Χαρίτου εξέφρασε τη πεποίθηση ότι η έλευση Γιάννη Αναστασίου… μήνες νωρίτερα, έδωσε την ευκαιρία για καλύτερη αξιολόγηση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση Αντρέα Χαρίτου:

“Πιστεύω ότι ήταν το ιδανικότερο σενάριο όσο αφορά τη περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου διότι ήρθε μήνες νωρίτερα και είχε την ευκαιρία να δουλέψει και να αξιολογήσει το υλικό. Είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το πρωτάθλημα, τις ομάδες και να δει το επίπεδο των αντιπάλων και να διαπιστώσει τις αδυναμίες της Ομόνοιας, έτσι ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη και σφαιρική εικόνα όσο αφορά για το τι χρειάζεται η ομάδα.”

“Επίσης, πιστεύω ότι με την πρόσληψη του προπονητή καιρό πριν… είχαν την ευκαιρία να επικοινωνούν και να συνεννοούνται σχετικά με τα πλάνα και τι θα ακολουθήσει. Θεωρώ ότι δεν αρχίζουν από το μηδέν και ήδη είναι δρομολογημένα κάποια  πράγματα. Πιστεύω ότι αυτό είναι υπέρ της ομάδας με την έλευση του κ. Αναστασίου.”

Autoremarketing

Bet on Alfa