Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟH off the record κουβέντα με Αναστάσιου!

H off the record κουβέντα με Αναστάσιου!

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ όσον αφορά τα αγωνιστικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παράθεσε στην ιστοσελίδα www.protathlima.com, o αθλητικογράφος Γιώργος Νικολάου, που αφορά τις θέσεις που υπολογίζονται περισσότερο οι Νόβιτσα Εράκοβιτς και Εβάντρο Κόστα.

Bet on Alfa

Δείτε το ρεπορτάζ αυτούσιο:

Με αμεσότητα και ειλικρίνεια απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων οι Γιάννης Αναστασίου και Βάλντας Νταμπράουσκας, στην συνέντευξη Τύπου της Τρίτης, στην οποία παρουσιάστηκε ο νέος προπονητής των πρασίνων.

Δόθηκαν ειλικρινείς απαντήσεις για σημαντικά κεφάλαια και μπορούμε να πούμε πως σε κάποιο βαθμό ορισμένα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, πλησιάσαμε τον Γιάννη Αναστασίου και είχαμε μια χαλαρή κουβέντα.

Στην συζήτηση τον ρωτήσαμε για τις θέσεις που υπολογίζονται οι Εράκοβιτς και Εβάντρο, αφού όπως και να το κάνουμε είναι ακόμη θέμα συζήτησης και για τον κόσμο το που τελικά θα παίζουν.

Ο κύριος Αναστασίου μας απάντησε για τον Εράκοβιτς ότι υπολογίζεται τόσο για 10άρι όσο και για 8άρι, αναλόγως του πως θέλει να παίζει ο προπονητής. Δηλαδή με επιτελικό μέσο ή με δυο οκτάρια. Ο Εβάντρο υπολογίζεται κυρίως για 8-άρι, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και ως εξτρέμ.

Αυτό μας απάντησε με απλά λόγια ο άνθρωπος που χειρίζεται τον προγραμματισμό και πλέον και στο δικό μας μυαλό τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa