Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚύριε Γιάννη το ζητούμενο είναι ένα: Μια πανίσχυρη ΟΜΟΝΟΙΑ!

Κύριε Γιάννη το ζητούμενο είναι ένα: Μια πανίσχυρη ΟΜΟΝΟΙΑ!

Ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Γιάννης Αναστάσιου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των ΜΚΔ για τα νέα καθήκοντα που ανέλαβε εδώ και λίγες ημέρες στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Ελλαδίτης έγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω τη θητεία μου ως Στρατηγικός Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Ομόνοιας. Ανυπομονώ για τη σεζόν που έρχεται»!

Bet on Alfa

O κύριος Αναστάσιου θέλησε να δείξει και να στείλει το μήνυμα πως δεν τον φοβίζει η νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του. Απέδειξε άλλωστε τον περασμένο Φεβρουάριο όταν έκατσε στον πάγκο της ομάδας μας για το υπόλοιπο της σεζόν, πως με αισιοδοξία και ομαδικότητα μπορείς να πετύχεις πολλά.

Βέβαια αυτή την φορά τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, καθώς ο ίδιος σε συνεργασία με τον Βάλντας Νταμπράουσκας θα κληθεί να χτίσει την νέα ΟΜΟΝΟΙΑ, τόσο σε θέμα ρόστερ και προσωπικού, όσο και σε οργανωτικά θέματα. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κύριος Αναστάσιου, και είμαστε βέβαιοι πως το αντιλαμβάνεται, είναι πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το μέτριο. Ταβάνι του κύριου Αναστάσιου για την ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι ο ουρανός.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την νέα σεζόν πρέπει να εκπέμπει υγεία σε όλα τα επίπεδα, τόσο εντός, όσο και εκτός γήπεδου. Και για να γίνει αυτό οι μέρες που διανύοουμε είναι πολύ σημαντικές. Σωστές αποφάσεις λοιπόν, για μια ΟΜΟΝΟΙΑ πανίσχυρη. Αυτό είναι το στοίχημα!

Autoremarketing

Bet on Alfa