Bet on Alfa
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοιος ματώνει ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα; 

Ποιος ματώνει ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα; 

POWERED BY

Ο Λουίς Σουάρες είναι διάσημος Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής που είναι γνωστός για την επιθετική του ικανότητα και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα εντός γηπέδου. Αρχικά έγινε γνωστός στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τον Άγιαξ, πριν μετακομίσει στη Λίβερπουλ και αργότερα στη Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και βραβεύσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων τίτλων της La Liga και του Champions League. Επίσης, είναι γνωστός για κάποιες αμφιλεγόμενες στιγμές, όπως δαγκώματα αντιπάλων και ρατσιστικά σχόλια, τα οποία έχουν προκαλέσει σημαντική δημόσια συζήτηση και κριτική.

Bet on Alfa

Μπορείτε να δείτε τι λένε οι ειδικοί στο να σκοράρει στην αναμέτρηση με την Βολιβία. 

Λουίς Σουάρες είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Ομάδας της Ουρουγουάης. Μέχρι στιγμής, έχει σκοράρει 68 γκολ σε διεθνείς αγώνες. Αυτή η επίδοση τον καθιστά έναν από τους πιο παραγωγικούς και επιδραστικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της χώρας του.

Η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης έχει καταγράψει συνολικά 214 ισοπαλίες σε διεθνείς αγώνες. Αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει αγώνες κατά τη διάρκεια της πολυετούς ιστορίας της ομάδας στο διεθνές ποδόσφαιρο. Δείτε τι λένε οι ειδικοί σχετικά με τις πιθανότητες μίας ακόμη ισοπαλίας. 

Μέχρι στιγμής, η εθνική ομάδα της Ουρουγουάης έχει σκοράρει συνολικά 1,522 γκολ σε διεθνείς επίσημους αγώνες. Λέτε να μπορέσει ο Σουάρες να σκοράρει ακόμη και δυο γκολ;

Autoremarketing