Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο Νταμπράουσκας και...

Το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει ο Νταμπράουσκας και οι επιλογές

Επιθετικό ποδόσφαιρο αρέσει στον Βάλντας Νταμπράουσκας να παίζει η ομάδα του. Καθόλου τυχαία και η επιλογή του από την ΟΜΟΝΟΙΑ, κατ’ εξοχήν επιθετική ομάδα, που έχει ως στόχο τους τίτλους. «Μου αρέσει να παίζω επιθετικά. Να κάνει η ομάδα μου την επίθεση και όχι να περιμένω τον αντίπαλο. Αν δεν πάρεις ρίσκο, αν δεν παίξεις επιθετικά δεν θα πετύχεις» είπε χαρακτηριστικά στην παρουσίασή του ο Λιθουανός προπονητής.

Bet on Alfa

Το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, απαιτεί και παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η ταχύτητα είναι το κυριότερο. Διαθέτει στο ρόστερ της από την περσινή σεζόν κάποιους τέτοιους παίκτες, αλλά θα θελήσει να τους αυξήσει με τις μεταγραφικές επιλογές της. Γιατί, δεν είναι μόνο να επιτεθείς γρήγορα, αλλά να έχεις και καλές επιστροφές. Γι’ αυτό και ο Νταμπράουσκας θέλει παίκτες – στρατιώτες, που θα ακολουθούν πιστά το πλάνο του.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας κινούνται για παίκτες που θα στηρίξουν το πλάνο του προπονητή. Γι’ αυτό και δεν βιάζονται να λάβουν αποφάσεις. Θέλουν να είναι σίγουροι για τις επιλογές τους και επιδιώκουν να πάρουν παίκτες που ως ένα βαθμό τους γνωρίζουν. Αν θα είναι ο Ντιουνκού η επόμενη κίνηση θα διαφανεί σύντομα, πιθανότατα πριν η ΟΜΟΝΟΙΑ αναχωρήσει για την Πολωνία.

Autoremarketing

Bet on Alfa