Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤρίτος χρόνος χωρίς ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο;

Τρίτος χρόνος χωρίς ανοιχτή προπόνηση για τον κόσμο;

Κάποιες φορές ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα τελεύταια χρόνια νιώθει κάπως μακριά από την ομάδα και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Το πιο τρανό παράδειγμα είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελεύταια τρία χρόνια (πέντε βασικά αλλά εξαιρούμε τα δύο χρόνια της πανδημίας) δεν πραγματοποιεί την καθιερωμένη ανοιχτή προπόνηση στην αρχή της σεζόν.

Bet on Alfa

Κάποιοι θα μας πουν το ποδόσφαιρο άλλαξε, κάποιοι άλλοι θα μας πουν ασχολείστε με τρίχες, κάποιοι θα πουν έχετε δίκαιο. Διόλου μας ενδιαφέρει η άποψη του όποιουδήποτε. Μάθαμε να λέμε την δική μας άποψη, να την υποστηρίζουμε με επιχειρήματα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Σε όποιον αρέσει!

Αν το ποδόσφαιρο άλλαξε, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έπρεπε να φιλτράρει τις αλλαγές, και να κρατήσει πράγματα που έδιναν θετικά στην ομάδα μας.

Θυμάστε την πρώτη χρονιά που ανάλαβε ο Νεόφυτος Λάρκου τι έγινε στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ; Ο χαμός… Τα νέα αποκτήματα τότε έμειναν και χαζεύαν με ανοιχτό το στόμα. Πήραν μια γεύση σε ποια ομάδα ήρθαν να παίξουν.Το να κρατάμε τους παίκτες (και ειδικά τους νέους) μακριά από το οξυγόνο αυτή της ομάδας, τον ΛΑΟ της, τι κερδίζουμε;

Θεωρούμε πως όλο αυτό που συμβαίνει τα τελεύταια χρόνια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν έχει καμιά λογική εξήγηση και είναι καιρός η διοίκηση να αλλάξει πλεύση. Να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα, και ο μόνος κερδισμένος θα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Autoremarketing

Bet on Alfa