Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ σήμασια των δεκατριών ημέρων στο Κιέλτσε της Πολωνίας!

Η σήμασια των δεκατριών ημέρων στο Κιέλτσε της Πολωνίας!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την περασένη Δευτέρα, έχει αρχίσει και επίσημα την προετοιμασία της και το προπονητικό επιτελείο επικεντρώνεται στα αρχικά στάδια στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Μέρα με την μέρα οι ποδοσφαιριστές θα εγκλιματίζονται περίσσοτερο στα νέα δεδομένα που έχουν μπροστά τους, όσον αφορά τα θέλω του Λιθουανού προπονητή Βάλντας Νταμπράοσκας.
Η αναχώρηση για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχει οριστεί για την 1η Ιούλιου.
Στο Κιέλτσε λοιπόν ο Λιθουανός coach θα προσπαθήσε να περάσει την φιλοσοφία του στους ποδοσφαιριστές του. Το ευτύχημα για τον ίδιο τον προπονητή αλλά και την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα είναι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές μαζί του. Γι΄ αυτό κι ελπίζουμε μέχρι την Δεύτερα – Τρίτη να προκύψουν εξελίξεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μας.
Oι 13 ημέρες παρουσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πολωνία είναι πάρα πολύ σημαντικές και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πρώτος από όλους ο ίδιος ο προπονητής της ομάδας μας, αλλά και οι συνεργάτες του.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa