Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟO τύπος που χωρίς να τον ξέρεις σου βγάζει...

O τύπος που χωρίς να τον ξέρεις σου βγάζει αυθόρμητα ένα “Trust the process”

Τον περασμένο Μάρτιο η ΟΜΟΝΟΙΑ τον ανακοίνωσε επίσημα με την υποσημείωση πως αναλαμβάνει τα ηνία στον πάγκο την νέα αγωνιστική σεζόν. Την περάσμενη Δεύτερα ανήμερα του κατακλύσμου πάτησε γρασίδι και προπόνησε για πρώτη φορά την ομάδα και την Τρίτη μίλησε στον κόσμο, για το όραμα, την φιλοσοφία, τα θέλω του.

Bet on Alfa

Η αλήθεια είναι πως ο Βάλντας Νταμπράουσκας, μας εξέπληξε με τις δηλώσεις του. Λόγω της φάτσας και του σοβαρού παρουσιαστικού του, που θυμίζει σπασίκλα καθηγήτη φυσικοχημείας, εντούτοις δεν ήταν καθόλου απόμακρος στο μικρόφωνο.

Μίλησε ευθέως για την διαδικασία που θέλει να ακολουθήσει αναλαμβάνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ, την φιλοσοφία του, το πως αντιλαμβάνεται αυτή τη νέα πρόκληση, και παράθεσε χαρτί και καλαμάρι σε ποιες θέσεις ψάχνει ποδοσφαιριστές, πράγμα σπάνιο για προπονητή, και πόσο μάλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!!!

Ασφαλώς και δεν θέλουμε να πούμε μεγάλα λόγια από τώρα. Το βιογράφικό του Νταμπράουσκας όμως, με τις επιτυχίες στις ομάδες που δούλεψε, τα πολύ καλά λόγια που ακούσαμε από άνθρωπους που τον έζησαν από το πέρασμα του στο οικείο μας Ελληνικό πρωτάθλημα, σε συνδιασμό με τα όσα είδαμε και ακούσαμε την τελεύταια εβδομάδα μας καθοδηγουν αυθόρμητα στο να τον εμπιστευτούμε, και να έχουμε μια διαίσθηση πως η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε καλά χέρια.

Ο χρόνος βέβαια και κυρίως το γήπεδο θα δείξουν αν έχουμε σωστή διαίσθηση! Προς το παρόν “Τrust the process”…

Autoremarketing

Bet on Alfa