Bet on Alfa
ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠοιος είναι ο Τιγκράν Μπαρσεγκιάν που παίζει στο ρεπορτάζ...

Ποιος είναι ο Τιγκράν Μπαρσεγκιάν που παίζει στο ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Νέο όνομα έχει προκύψει εδώ και λίγη ώρα όσον αφορά το μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Ο Ελλαδίτης αθλητικογράφος Κώστας Πλιάτσικας, με ανάρτησή του αναφέρεται ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Τιγκράν Μπαρσεγκιάν!Πρόκειται για 30χρονο ποδοσφαιριστή από την Αρμενία που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης.Ανήκει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την οποία δεσμεύεται μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αρμενίας έχοντας καταγράψει 58 συμμετοχές.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Β’ ομάδα της Μπάναντς το 2011, το 2014 πήγε στην Β’ ομάδα της Γκαντζάσαρ και στην πορεία ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Ακολούθως από την Γκαντζάσαρ, έπαιξε για ένα έτος στην Αστάρακ, πριν αποχαιρετήσει την πατρίδα του για την Βάρνταρ Σκοπίων. Η Καϊσάρ του Καζακστάν τον έκανε δικό της το 2019, με τον Αρμένιο να ντύνεται στα χρώματα της Αστάνα το 2020 όταν η αξία του έφτασε τα 1.5 εκ. ευρώ.

Από το 2022 αγωνίζεται στην Σλοβακία με την Σλόβαν, με την αξία του να φτάνει το 2022 μέχρι και τα 2,5 εκ. ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ενδιαφέρεται πραγματικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και αν θα προκύψουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες!

Autoremarketing

Bet on Alfa